притисни ентер »

Vivo V19 објавен глобално, пристигнува со две селфи камери

Vivo V19 објавен глобално, пристигнува со две селфи камери

МОБИЛНИ , Тренди Vivo V19 објавен глобално, пристигнува со две селфи камери 4 минути 0 0 Пред околу еден месец Vivo V19 смартфонот се појави во Индонезија, но се работеше само за ребрендираниот V17. Сега глобалната верзија на V19 е објавена, а уредот го карактеризираат две селфи камери, 33W брзо полнење и 4500mAh батерија. Ова е прв смартфон на Vivo