притисни ентер »

Без електрична енергија дел од Кисела Вода и Карпош

Без електрична енергија дел од Кисела Вода и Карпош

Поради технички зафати во мрежата, без напојување со електрична енегија денеска ќе останат дел од општините Кисела Вода и Карпош. Во период од 09:00 до 14:00 часот без струја ќе бидат корисниците од улица „Ванчо Мицко“ од број 10 до број 79 во Карпош. Во истиот период без електрична енергија ќе биде и дел од улица „Сердарот“, кај реката Мала Рада во

Без електрична енергија дел од Кисела Вода и Карпош

Без електрична енергија дел од Кисела Вода и Карпош

Во период од 09:00 до 14:00 часот без струја ќе бидат корисниците од улица „Ванчо Мицко" од број 10 до број 79 во Карпош. Во истиот период без електрична енергија ќе биде и дел од улица „Сердарот", кај реката Мала Рада во Драчево. Во период од 10:30 до 12:30 часот без струја ќе бидат дел од улиците „Његошева", „Московска", „Копенхагенска" и „Бриселска",

Денеска без струја две скопски општини

Денеска без струја две скопски општини

ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 12.10.2021 година (вторник) поради закажани технички зафати во мрежата, без напојување со електрична енергија ке останат: во време од 09.00 – 14. 00 часто корисниците од улицата Ванчо Мицко од број 10 – бр. 79 (о. Карпош) како и дел од ул. Сердарот, местото Шејтаница кај реката Мала Рада во Драчево (о. Кисела

Без електрична енергија дел од неколку скопски општини

Без електрична енергија дел од неколку скопски општини

Без електрична енергија дел од неколку скопски општини М.Т. Пред 4 минути Струја /Фото: ЕПА Во период од 09:00 до 14:00 часот без струја ќе бидат корисниците од улица „Ванчо Мицко” од број 10 до број 79 во Карпош. Во истиот период без електрична енергија ќе биде и дел од улица „Сердарот”, кај реката Мала Рада во Драчево. Во период од 10:30 до 12:30

Без струја ќе бидат делови од општините Кисела Вода и Карпош

Без струја ќе бидат делови од општините Кисела Вода и Карпош

ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 12.10.2021 година (вторник) поради закажани технички зафати во мрежата, без напојување со електрична енергија ке останат: -во време од 09.00 – 14. 00 часто корисниците од улицата Ванчо Мицко од број 10 – бр. 79 (о. Карпош) како и дел од ул. Сердарот, местото Шејтаница кај реката Мала Рада во Драчево (о. Кисела

Без електрична енергија дел од Кисела Вода и Карпош

Без електрична енергија дел од Кисела Вода и Карпош

Поради технички зафати во мрежата, без напојување со електрична енегија денеска ќе останат дел од општините Кисела Вода и Карпош. Во период од 09:00 до 14:00 часот без струја ќе бидат корисниците од улица „Ванчо Мицко“ од број 10 до број 79 во Карпош. Во истиот период без електрична енергија ќе биде и дел од улица „Сердарот“, кај реката Мала Рада во

Делови од Карпош и Кисела Вода утре без струја

Делови од Карпош и Кисела Вода утре без струја

Делови од Карпош и Кисела Вода утре без струја Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 12.10.2021 година (вторник) поради веке закажани технички зафати во мрежата, без напојување со електрична енергија ке останат: – во време од 09.00 – 14. 00 часто корисниците од улицата Ванчо Мицко од број 10 – бр. 79 (о. Карпош) како и дел од ул. Сердарот, мв

Утре ќе нема струја во делови од Карпош и Кисела Вода: Проверете дали е во прашање и вашиот реон

Утре ќе нема струја во делови од Карпош и Кисела Вода: Проверете дали е во прашање и вашиот реон

ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 12.10.2021 година (вторник) поради закажани технички зафати во мрежата, без напојување со електрична енергија ке останат: во време од 09.00 – 14. 00 часто корисниците од улицата Ванчо Мицко од број 10 – бр. 79 (о. Карпош) како и дел од ул. Сердарот, местото Шејтаница кај реката Мала Рада во Драчево (о. Кисела