Откријте што зборува вашиот поглед

Никој не го потценува ефектот на шминката, заводливиот парфем или на модните детали, но истражувањата покажуваат дека жените, кога ја проценуваат убавината на другите жени, 60% од времето поминуваат во набљудување на очите и во толкување што се крие зад погледот. Значи, дали сакате вашите очи да изгледаат поубаво? За почеток, погледнете се во огледало…