притисни ентер »

Вучиќ: Ги спојуваме Србија и Црна Гора

Вучиќ: Ги спојуваме Србија и Црна Гора

Српскиот претседател Александар Вучиќ рече дека почнува изградбата на еден од најтешките делови на автопатот од Србија кон Црна Гора. Денеска официјално почна работата на делницата Прељина – Пожега, во должина од 30,9 километри. Тој истакна дека по 70 години се исполнува сонот на граѓаните на тој дел од земјата и дека за некоја година Србија ќе биде

Вучиќ: Се исполнува сонот, ги спојуваме Србија и Црна Гора

Вучиќ: Се исполнува сонот, ги спојуваме Србија и Црна Гора

Српскиот претседател Александар Вучиќ рече дека почнува изградбата на еден од најтешките делови на автопатот од Србија кон Црна Гора. Денеска официјално почна работата на делницата Прељина - Пожега, во должина од 30,9 километри. Тој истакна дека по 70 години се исполнува сонот на граѓаните на тој дел од земјата и дека за некоја година Србија ќе биде