Слушањето музика во автомобил го намалува стресот

Било да сте под стрес поради самото тоа што возите или ви се случува и нешто друго во животот, музиката во текот на возењето е вистинска антистрес терапија. Доволно е само да ја изберете компилацијата од песни која ви се допаѓа, за веднаш да забележите дека се намалува непријатното чувство, без разлика од што е предизвикано. Поголем број возачи потврдиле