притисни ентер »

Почнува испораката на руски противвоздушни системи С-400 на Турција, САД најавија санкции

Почнува испораката на руски противвоздушни системи С-400 на Турција, САД најавија санкции

Турција до крајот на годинава очекува испорака на напредни руски противвиздушни системи С-400, соопшти турскиот министер за надворешни работи Мевлут Чавушоглу. САД и се заканија со санкции на Анкара поради оваа одлука, со оглед на тоа што Турција е членка на НАТО. Чавушоглу на маргините на самитот на НАТО кој се одржува во Брисел, истакна дека Турција

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции Турција до крајот на годинава очекува испорака на напредни руски противвиздушни системи Ц-400, соопшти турскиот министер за надворешни работи Мевлут Чавушоглу. САД и се заканија со санкции на Анкара поради оваа одлука, со оглед на тоа што Турција е членка на НАТО. Чавушоглу

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

Турција до крајот на годинава очекува испорака на напредни руски противвиздушни системи Ц-400, соопшти турскиот министер за надворешни работи Мевлут Чавушоглу. САД и се заканија со санкции на Анкара поради оваа одлука, со оглед на тоа што Турција е членка на НАТО. Чавушоглу на маргините на самитот на НАТО кој се одржува во Брисел, истакна дека Турција

САД се закануваат со санкции против Турција која ќе добие руски противвоздушни системи Ц-400

САД се закануваат со санкции против Турција која ќе добие руски противвоздушни системи Ц-400

Турција до крајот на годинава очекува испорака на напредни руски противвиздушни системи Ц-400, соопшти турскиот министер за надворешни работи Мевлут Чавушоглу. САД и се заканија со санкции на Анкара поради оваа одлука, со оглед на тоа што Турција е членка на НАТО. Чавушоглу на маргините на самитот на НАТО кој се одржува во Брисел, истакна дека Турција

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

Турција до крајот на годинава очекува испорака на напредни руски противвиздушни системи Ц-400, соопшти турскиот министер за надворешни работи Мевлут Чавушоглу. САД и се заканија со санкции на Анкара поради оваа одлука, со оглед на тоа што Турција е членка на НАТО. Чавушоглу на маргините на самитот на НАТО кој се одржува во Брисел, истакна дека Турција

Турција добива руски противвоздушни системи С-400, САД се закануваат со санкции

Турција добива руски противвоздушни системи С-400, САД се закануваат со санкции

Турција до крајот на годинава очекува испорака на напредни руски противвиздушни системи С-400, соопшти турскиот министер за надворешни работи Мевлут Чавушоглу. САД и се заканија со санкции на Анкара поради оваа одлука, со оглед на тоа што Турција е членка на НАТО. Чавушоглу на маргините на самитот на НАТО кој се одржува во Брисел, истакна дека Турција

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

– Турција до крајот на годинава очекува испорака на напредни руски противвиздушни системи Ц-400, соопшти турскиот министер за надворешни работи Мевлут Чавушоглу. САД и се заканија со санкции на Анкара поради оваа одлука, со оглед на тоа што Турција е членка на НАТО. Чавушоглу на маргините на самитот на НАТО кој се одржува во Брисел, истакна дека Турција

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

САД и се заканија со санкции на Анкара поради оваа одлука, со оглед на тоа што Турција е членка на НАТО Турција до крајот на годинава очекува испорака на напредни руски противвиздушни системи Ц-400, соопшти турскиот министер за надворешни работи Мевлут Чавушоглу. САД и се заканија со санкции на Анкара поради оваа одлука, со оглед на тоа што Турција

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

Турција добива руски противвоздушни системи Ц-400, САД се закануваат со санкции

Турција до крајот на годинава очекува испорака на напредни руски противвиздушни системи Ц-400, соопшти турскиот министер за надворешни работи Мевлут Чавушоглу. САД и се заканија со санкции на Анкара поради оваа одлука, со оглед на тоа што Турција е членка на НАТО. Чавушоглу на маргините на самитот на НАТО кој се одржува во Брисел, истакна дека Турција