притисни ентер »

Единствена Македонија: Заев ја потценува жртвата на бранителите во Арачиново

Единствена Македонија: Заев ја потценува жртвата на бранителите во Арачиново

Зоран Заев денеска не беше во Арачиново да одаде почит на загинатите македонски бранители кои загинаа во Татковинската војна на денешен ден пред 18 години во битката за Арачиново, вели Единствена Македонија преку соопштение. Зоран Заев постојано се фали со едно општество за сите, но, во замисленото општество на Заев има место само за Албанците а не

Единствена Македонија: Заев заборави на бранителите кои загинаа пред 18 години во битката за Арачиново

Единствена Македонија: Заев заборави на бранителите кои загинаа пред 18 години во битката за Арачиново

Единствена Македонија го обвини премиерот Зоран Заев дека денеска не дошол во Арачиново за да одаде почит на загинатите македонски бранители, кои, како што велат од партијата, загинаа во Татковинската војна на денешен ден пред 18 години во битката за Арачиново. „Зоран Заев постојано се фали со едно општество за сите, но, во замисленото општество на

Единствена Македонија: Заев заборави на бранителите кои загинаа пред 18 години во битката за Арачиново

Единствена Македонија: Заев заборави на бранителите кои загинаа пред 18 години во битката за Арачиново

Единствена Македонија го обвини премиерот Зоран Заев дека денеска не дошол во Арачиново за да одаде почит на загинатите македонски бранители, кои, како што велат од партијата, загинаа во Татковинската војна на денешен ден пред 18 години во битката за Арачиново. „Зоран Заев постојано се фали со едно општество за сите, но, во замисленото општество на

ЕМ: Заев ја потценува жртвата на бранителите во Арачиново

ЕМ: Заев ја потценува жртвата на бранителите во Арачиново

Зоран Заев денеска не беше во Арачиново да одаде почит на загинатите македонски бранители кои загинаа во Татковинската војна на денешен ден пред 18 години во битката за Арачиново. Зоран Заев постојано се фали со едно општество за сите, но, во замисленото општество на Заев има место само за Албанците а не и за Македонците. Нашите херои од Татковинската

Единствена Македонија: Заев заборави на бранителите кои загинаа пред 18 години во битката за Арачиново

Единствена Македонија: Заев заборави на бранителите кои загинаа пред 18 години во битката за Арачиново

Единствена Македонија го обвини премиерот Зоран Заев дека денеска не дошол во Арачиново за да одаде почит на загинатите македонски бранители, кои, како што велат од партијата, загинаа во Татковинската војна на денешен ден пред 18 години во битката за Арачиново. „Зоран Заев постојано се фали со едно општество за сите, но, во замисленото општество на