притисни ентер »

Се огласи КАРЛО БОС, македонскиот по*но актер: Од Куманово ќе направам Лас Вегас, ама на следните избори

Се огласи КАРЛО БОС, македонскиот по*но актер: Од Куманово ќе направам Лас Вегас, ама на следните избори

Единствениот македонски порно актер, кумановецот Гоце Гиновски или Карло Бос, како што го знаат во светот на филмовите за возрасни, кој своевремено палеше и жареше низ Италија, вели дека годинава не се кандидирал за градоначалник, ама на следните избори дефинитивно планира да го направи тоа. Открива дека има големи планови за родниот град и дека ќе

Порноглумецот Карло Бос го поддржа Тони Михајловски за градоначалник: Двајцата сме глумци, ама друг жанр

Порноглумецот Карло Бос го поддржа Тони Михајловски за градоначалник: Двајцата сме глумци, ама друг жанр

Македонскиот порноглумец, Гоце Гиновски, познат како Карло Бос, ќе го поддржи Тони Михајловски за градоначалник на Куманово. Гоце објави слика со Тони, кој е кандидат за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ, и вели дека е тука за колегата глумец. „Глумци смо двоица, али друг жанр. Гласам за њега“, напиша Гиновски на кумановски дијалект. Карло Бос до 2002 година

Порноглумецот Карло Бос го поддржа Тони Михајловски за градоначалник: Двајцата сме глумци, ама друг жанр

Порноглумецот Карло Бос го поддржа Тони Михајловски за градоначалник: Двајцата сме глумци, ама друг жанр

Македонскиот порноглумец, Гоце Гиновски, познат како Карло Бос, ќе го поддржи Тони Михајловски за градоначалник на Куманово. Гоце објави слика со Тони, кој е кандидат за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ, и вели дека е тука за колегата глумец. „Глумци смо двоица, али друг жанр. Гласам за њега“, напиша Гиновски на кумановски дијалект. Карло Бос до 2002 година