притисни ентер »

Арсовска: Имаме ефикасни решенија Скопје да биде метропола, нема повеќе да се зборува дека делови од градот немаат основна инфраструктура

Арсовска: Имаме ефикасни решенија Скопје да биде метропола, нема повеќе да се зборува дека делови од градот немаат основна инфраструктура

Независната кандидатка за градоначалник на Скопје, Данела Арсовска поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, во дебатата на Телевизија 24 со другите кандидати, истакна дека граѓаните на Скопје не се задоволни од тоа како во овој момент изгледа градот во кој владее сообраќаен и урбан хаос и затоа потребно е квалитетно менаџирање, да се направат решенија кои ќе го направат

Арсовска: Имаме брзи и ефикасни решенија да го направиме Скопје современа метропола, нема повеќе да се зборува дека делови од градот немаат основна инфраструктура

Арсовска: Имаме брзи и ефикасни решенија да го направиме Скопје современа метропола, нема повеќе да се зборува дека делови од градот немаат основна инфраструктура

Арсовска: Имаме брзи и ефикасни решенија да го направиме Скопје современа метропола, нема повеќе да се зборува дека делови од градот немаат основна инфраструктура Независната кандидатка за градоначалник на Скопје, Данела Арсовска поддржана од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива, во дебатата на Телевизија 24 со останатите кандидати

Арсовска: Имаме брзи и ефикасни решенија да го направиме Скопје современа метропола

Арсовска: Имаме брзи и ефикасни решенија да го направиме Скопје современа метропола

Независната кандидатка за градоначалник на Скопје, Данела Арсовска поддржана од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива , во дебатата на Телевизија 24 со останатите кандидати за градоначалници , истакна дека граѓаните на Скопје не се задоволни од тоа како во овој момент изгледа градот во кој владее сообраќаен и урбан хаос и е затоа

Арсовска: Не е доволно само да се вети, завршен проект е оној кој има почеток и крај

Арсовска: Не е доволно само да се вети, завршен проект е оној кој има почеток и крај

Независната кандидатка за градоначалник на Скопје, Данела Арсовска поддржана од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива, во дебатата на Телевизија 24 со останатите кандидати за градоначалници, истакна дека граѓаните на Скопје не се задоволни од тоа како во овој момент изгледа градот во кој владее сообраќаен и урбан хаос и е затоа

Арсовска ја презентираше програмата 15+1 за Скопје

Арсовска ја презентираше програмата 15+1 за Скопје

Данела Арсовска, кандидат за градоначалник на Град Скопје на стартот на изборната кампањата за претстојните локални избори вели дека има визија и е подготвена од Скопје да направи достоен град за сите скопјани. „Да изградиме многу нови паркови, да насадиме нови дрвја, да воведеме ред и да обезбедиме чист воздух за нашите деца, да ја разиграме нашата

Арсовска ја презентираше програмата 15+1 за Скопје

Арсовска ја презентираше програмата 15+1 за Скопје

Данела Арсовска, кандидат за градоначалник на Град Скопје на стартот на изборната кампањата за претстојните локални избори вели дека има визија и е подготвена од Скопје да направи достоен град за сите скопјани. „Да изградиме многу нови паркови, да насадиме нови дрвја, да воведеме ред и да обезбедиме чист воздух за нашите деца, да ја разиграме нашата

Арсовска со 15+1 главен проект за Скопје: Јас сум подготвена, со тим, со визија, без празни ветувања

Арсовска со 15+1 главен проект за Скопје: Јас сум подготвена, со тим, со визија, без празни ветувања

Данела Арсовска, кандидат за градоначалник на Град Скопје на стартот на изборната кампањата за претстојните локални избори вели дека има визија и е подготвена од Скопје да направи достоен град за сите скопјани. -Да изградиме многу нови паркови, да насадиме нови дрвја, да воведеме ред и да обезбедиме чист воздух за нашите деца, да ја разиграме нашата

Арсовска ја презентираше програмата 15+1 за Скопје

Арсовска ја презентираше програмата 15+1 за Скопје

Данела Арсовска, кандидат за градоначалник на Град Скопје на стартот на изборната кампањата за претстојните локални избори вели дека има визија и е подготвена од Скопје да направи достоен град за сите скопјани. „Да изградиме многу нови паркови, да насадиме нови дрвја, да воведеме ред и да обезбедиме чист воздух за нашите деца, да ја разиграме нашата

Арсовска со програма 15+1 главен проект за Скопје: Чист воздух, бесплатен јавен превоз, оживување на културниот живот, заштита на зеленилото и многу реални проекти

Арсовска со програма 15+1 главен проект за Скопје: Чист воздух, бесплатен јавен превоз, оживување на културниот живот, заштита на зеленилото и многу реални проекти

Арсовска со програма 15+1 главен проект за Скопје: Чист воздух, бесплатен јавен превоз, оживување на културниот живот, заштита на зеленилото и многу реални проекти Данела Арсовска, кандидат за градоначалник на Град Скопје на стартот на изборната кампањата за претстојните локални избори вели дека има визија и е подготвена од Скопје да направи достоен

Арсовска: Ќе го направиме Скопје град на фестивали – со по еден голем фестивал секој месец

Арсовска: Ќе го направиме Скопје град на фестивали – со по еден голем фестивал секој месец

Данела Арсовска, кандидат за градоначалник на Град Скопје на стартот на изборната кампањата за претстојните локални избори вели дека има визија и е подготвена од Скопје да направи достоен град за сите скопјани. Да изградиме многу нови паркови, да насадиме нови дрвја, да воведеме ред и да обезбедиме чист воздух за нашите деца, да ја разиграме нашата

Арсовска со програма 15+1 главен проект за Скопје: Чист воздух, бесплатен јавен превоз, оживување на културниот живот, заштита на зеленилото, модерна инфраструктура, нови паркови и многу реални проекти

Арсовска со програма 15+1 главен проект за Скопје: Чист воздух, бесплатен јавен превоз, оживување на културниот живот, заштита на зеленилото, модерна инфраструктура, нови паркови и многу реални проекти

Арсовска со програма 15+1 главен проект за Скопје: Чист воздух, бесплатен јавен превоз, оживување на културниот живот, заштита на зеленилото, модерна инфраструктура, нови паркови и многу реални проекти Данела Арсовска, кандидат за градоначалник на Град Скопје на стартот на изборната кампањата за претстојните локални избори вели дека има визија и е

Арсовска: Јас не се кандидирам за политичар, јас се кандидирам за менаџер на градот

Арсовска: Јас не се кандидирам за политичар, јас се кандидирам за менаџер на градот

Јас не се кандидирам за политичар, ј ас се кандидирам за менаџер на градот, порача денеска кандидатката за градоначалник на Град Скопје, Данела Арсовска, која е поддржана од ВМРО-ДПМНЕ. „Денеска го означив почетокот на мојата изборна кампања, на трката да станам првата жена, независен градоначалник на Скопје. Подготвена сум да обезбедам брзи проекти

ВИДЕО: Арсовска најави нова октомвриска револуција за Скопје, но не дозволи новинарски прашања

ВИДЕО: Арсовска најави нова октомвриска револуција за Скопје, но не дозволи новинарски прашања

Нова октомвриска револуција од Нерези, денес, најави кандидатката за градоначалничка на Скопје, Данела Арсовска. Таа ја почна промоцијата, закажана во ресторан со поглед на урбаниот хаос во Скопје, со задоцнување од дваесет  минути. Ја чекаа многумина партиски членови на ВМРО – ДПМНЕ, партија која ја поддржа нејзината кандидатура, а откако во првиот

ВИДЕО: Арсовска најави нова октомвриска револуција за Скопје, но не дозволи новинарски прашања

ВИДЕО: Арсовска најави нова октомвриска револуција за Скопје, но не дозволи новинарски прашања

Нова октомвриска револуција од Нерези, денес, најави кандидатката за градоначалничка на Скопје, Данела Арсовска. Таа ја почна промоцијата, закажана во ресторан со поглед на урбаниот хаос во Скопје, со задоцнување од дваесет  минути. Ја чекаа многумина партиски членови на ВМРО – ДПМНЕ, партија која ја поддржа нејзината кандидатура, а откако во првиот

Арсовска: Градот ни живее во стагнација, време е да си го вратиме нашиот град, да го вратиме Скопје на граѓаните!

Арсовска: Градот ни живее во стагнација, време е да си го вратиме нашиот град, да го вратиме Скопје на граѓаните!

Градот ни живее во стагнација. Проблемите од ден на ден се се поголеми, вели независната кандидатка за градоначалник на Скопје, Данела Арсовска, поддржана од ВМРО-ДПМНЕ. Таа на денешната промоција изјави дека стотина депонии насекаде околу нас, сообраќај кој не ни го олеснува животот, туку го комплицира и насекаде гужва. – Јавен превоз без идеја и

И официјално почна предизборна кампања за локалните избори на 17 октомври

И официјално почна предизборна кампања за локалните избори на 17 октомври

Редица ветувања и поквалитетен живот за скопјани, испорачаа кандидатите за челното место во скопската метропола на првиот ден од изборната кампања за локалните избори кои ќе се одржат на 17-ти октомври. Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ, Шилегов кој ја бара поддршката од скопјани за уште еден мандат истакна дека во метрополата се започнати проекти со кои се

Арсовска со програма 15+1 главен проект за Скопје: Чист воздух, бесплатен јавен превоз за скопјани...

Арсовска со програма 15+1 главен проект за Скопје: Чист воздух, бесплатен јавен превоз за скопјани...

Данела Арсовска, кандидат за градоначалник на Град Скопје на стартот на изборната кампањата за претстојните локални избори вели дека има визија и е подготвена од Скопје да направи достоен град за сите скопјани. Да изградиме многу нови паркови, да насадиме нови дрвја, да воведеме ред и да обезбедиме чист воздух за нашите деца, да ја разиграме нашата