притисни ентер »

Ретко видената снајперска пушка ТСВ-1 (ВИДЕО)

Ретко видената снајперска пушка ТСВ-1 (ВИДЕО)

ГАЏЕТИ Ретко видената снајперска пушка ТСВ-1 (ВИДЕО) Никола Бурагев 5 минути 0 0 Концернот „Калашников“ претстави ретка модификација на легендарната снајперска пушка СВД. „Калашников“ продолжува со циклусот посветен на 100-годишнината на истакнатиот советски оружар Евгениј Драгунов. Овој пат е објавена видеоснимка посветена на вежбовната снајперска

Ретко видената снајперска пушка ТСВ-1 (ВИДЕО)

Ретко видената снајперска пушка ТСВ-1 (ВИДЕО)

Концернот „Калашников“ претстави ретка модификација на легендарната снајперска пушка СВД. „Калашников“ продолжува со циклусот посветен на 100-годишнината на истакнатиот советски оружар Евгениј Драгунов. Овој пат е објавена видеоснимка посветена на вежбовната снајперска пушка ТСВ-1. Конструирана е кон крајот на 1960-тите на лична иницијатива на Евгенија

Ретко видената снајперска пушка ТСВ-1 (ВИДЕО)

Ретко видената снајперска пушка ТСВ-1 (ВИДЕО)

Концернот „Калашников“ претстави ретка модификација на легендарната снајперска пушка СВД. „Калашников“ продолжува со циклусот посветен на 100-годишнината на истакнатиот советски оружар Евгениј Драгунов. Овој пат е објавена видеоснимка посветена на вежбовната снајперска пушка ТСВ-1. Конструирана е кон крајот на 1960-тите на лична иницијатива на Евгенија