Јончевски: Ќе бидеме трпеливи со враќањето на Бојан Трајковски

Сите планови на Кожув оваа пролет се врзани со Бојан Трајковски и негово враќање по повредата и операцијата. Тренерот Александар Јончевски зборуваше за активностите на пазарот и ангажманот на Џенкинс. „Со оглед на тоа дека Дехуан Мареро имаше двомесечен договор, и неговите понатамошни обврски во Порторико, бевме приморани да бараме друго решение на