притисни ентер »

Универзитетите мета на иранските хакери

Универзитетите мета на иранските хакери

Универзитетите во Европа, САД и во Австралија последните месеци биле на мета на иранските хакери, соопшти консултантската фирма „Прајсвотерс Купер“. Холандската медиумска куќа НОС наведе дека не е познато дали нападите врз комјутерските системи биле успешни, вклучително и тие врз три универзитети во Холандија. Според Гервин Набер „Прајсвотерс Купер“хакерите

Универзитетите мета на иранските хакери

Универзитетите мета на иранските хакери

Универзитетите во Европа, САД и во Австралија последните месеци биле на мета на иранските хакери, соопшти консултантската фирма „Прајсвотерс Купер“. Холандската медиумска куќа “НОС” наведе дека не е познато дали нападите врз комјутерските системи биле успешни, вклучително и тие врз три универзитети во Холандија. Според Гервин Набер „Прајсвотерс Купер“

Универзитетите мета на иранските хакери

Универзитетите мета на иранските хакери

Универзитетите во Европа, САД и во Австралија последните месеци биле на мета на иранските хакери, соопшти консултантската фирма „Прајсвотерс Купер“. Холандската медиумска куќа НОС наведе дека не е познато дали нападите врз комјутерските системи биле успешни, вклучително и тие врз три универзитети во Холандија. Според Гервин Набер „Прајсвотерс Купер“хакерите

Универзитетите мета на иранските хакери

Универзитетите мета на иранските хакери

Универзитетите во Европа, САД и во Австралија последните месеци биле на мета на иранските хакери, соопшти консултантската фирма „Прајсвотерс Купер“. Холандската медиумска куќа НОС наведе дека не е познато дали нападите врз комјутерските системи биле успешни, вклучително и тие врз три универзитети во Холандија. Според Гервин Набер „Прајсвотерс Купер“хакерите

Ирански хакери се обиделе да украдат академска литература и материјали од универзитети во Европа, САД и Австралија

Ирански хакери се обиделе да украдат академска литература и материјали од универзитети во Европа, САД и Австралија

Дипломатските односи помеѓу Иран и Холандија се тензични од минатата година откако Техеран е обвинет дека планирал две политички убиства поради што ЕУ воведе санкции. Иран негира вмешаност во нападите врз иранските дисиденти во Холандија. Универзитетите во Европа, САД и во Австралија последните месеци биле на мета на иранските хакери, соопшти консултантската

Универзитетите мета на иранските хакери

Универзитетите мета на иранските хакери

Универзитетите во Европа, САД и во Австралија последните месеци биле на мета на иранските хакери, соопшти консултантската фирма „Прајсвотерс Купер“ Хаг, 15 февруари 2020 (МИА) – Универзитетите во Европа, САД и во Австралија последните месеци биле на мета на иранските хакери, соопшти консултантската фирма „Прајсвотерс Купер“. Холандската медиумска куќа

Универзитетите мета на иранските хакери

Универзитетите мета на иранските хакери

– Универзитетите во Европа, САД и во Австралија последните месеци биле на мета на иранските хакери, соопшти консултантската фирма „Прајсвотерс Купер“. Холандската медиумска куќа НОС наведе дека не е познато дали нападите врз комјутерските системи биле успешни, вклучително и тие врз три универзитети во Холандија. Според Гервин Набер „Прајсвотерс Купер“хакерите