притисни ентер »

Без вода дел од населбата Радишани

Без вода дел од населбата Радишани

Без вода дел од населбата Радишани Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за преки на водоснабдувањето во населба Радишани. -На ден 10.10.2018г. поради уличен дефектна цевка одФ-80мм. ул. Бел камен бб кај маркет „Орешац“ во населбата Радишани, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бел камен од 09:30 часот до санирање

Без вода дел од корисниците во Радишани

Без вода дел од корисниците во Радишани

Поради уличен дефект на водоводна цевка, корисниците од улицата „Бел камен“ ќе имаат прекинато водоснабдување, информираат од ЈП Водовод и канализација. „На ден 10 октомври поради уличен дефект на цевка од Ф-80мм. на ул. „Бел камен“ бб кај маркет „Орешац“ во населбата Радишани, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од „Бел камен“ од 09.30 часот

Без вода дел од корисниците во Радишани

Без вода дел од корисниците во Радишани

Поради уличен дефект на водоводна цевка, корисниците од улицата „Бел камен“ ќе имаат прекинато водоснабдување, информираат од ЈП Водовод и канализација. „На ден 10 октомври поради уличен дефект на цевка од Ф-80мм. на ул. „Бел камен“ бб кај маркет „Орешац“ во населбата Радишани, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од „Бел камен“ од 09.30 часот

Дел од Радишани без вода

Дел од Радишани без вода

Поради уличен дефект на цевка од Ф-80мм.  ул.Бел камен бб кај маркет „Орешац“ во населбата Радишани, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Бел камен од 09:30часот до санирање на истиот. Дел од Радишани без вода