притисни ентер »

Одбележан Ден на музеите во Куманово

Одбележан Ден на музеите во Куманово

Под мотото „Музеите како културни средишта, иднината на традицијата“ денеска во Куманово музеите од државата го одбележуваат Меѓународниот ден на музеите, 18 мај. Претставници од музеите од државата со свои излагања ги поврзаа минатото и иднината и упатија порака да се подобри работата на музеите, да се валоризира културното наследство, а музеите како

Одбележан Ден на музеите во Куманово

Одбележан Ден на музеите во Куманово

Под мотото „Музеите како културни средишта, иднината на традицијата“ денеска во Куманово музеите од државата го одбележуваат Меѓународниот ден на музеите, 18 мај. Претставници од музеите од државата со свои излагања ги поврзаа минатото и иднината и упатија порака да се подобри работата на музеите, да се валоризира културното наследство, а музеите како

Одбележан Ден на музеите во Куманово

Одбележан Ден на музеите во Куманово

Под мотото „Музеите како културни средишта, иднината на традицијата“ денеска во Куманово музеите од државата го одбележуваат Меѓународниот ден на музеите, 18 мај. Претставници од музеите од државата со свои излагања ги поврзаа минатото и иднината и упатија порака да се подобри работата на музеите, да се валоризира културното наследство, а музеите како

Одбележан Ден на музеите во Куманово

Одбележан Ден на музеите во Куманово

Под мотото „Музеите како културни средишта, иднината на традицијата” денеска во Куманово музеите од државата го одбележуваат Меѓународниот ден на музеите, 18 мај. Претставници од музеите од државата со свои излагања ги поврзаа минатото и иднината и упатија порака да се подобри работата на музеите, да се валоризира културното наследство, а музеите како