притисни ентер »

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката: Фудбалерот планира да ја уништи Дара со која се допишувал уште кога бил со Карлеуша

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката: Фудбалерот планира да ја уништи Дара со која се допишувал уште кога бил со Карлеуша

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката: Фудбалерот планира да ја уништи Дара со која се допишувал уште кога бил со Карлеуша Дара Бубамара го нарече Огњен Врањеш “индијанец” откако и испратил порака кога го виде нејзиното експлицитно видео. Врањеш поради тоа е толку лут, па подготвен е да се одмазди. Наводно Дара и Огњен се допишувале пред 2 години, а причината

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката - сега е решен да ја уништи

Нова војна меѓу Врањеш и пејачката - сега е решен да ја уништи

Дара Бубамара го нарече Огњен Врањеш “индијанец” откако и испратил порака кога го виде нејзиното експлицитно видео. Врањеш поради тоа е толку лут, па подготвен е да се одмазди. Наводно Дара и Огњен се допишувале пред 2 години, а причината зошто тој престана да му одговора на пораките е  Јелена Карлеуша. Тој тврди дека знае за многу работи од минатото

ФОТО: Што му кажала Карлеуша на Душко за голите фотографии

ФОТО: Што му кажала Карлеуша на Душко за голите фотографии

ФОТО: Што му кажала Карлеуша на Душко за голите фотографии На порталот informer.rs излезе интересена стрип сатира околу порно афера на пејачката Јелена Карлеуша, за што точно се работи ви прелагаме да видите од фотографијата подоле. Извор и Фото: informer.rs

ФОТО: Еве што кажа Дара Бубамара за новата порно афера

ФОТО: Еве што кажа Дара Бубамара за новата порно афера

ФОТО: Еве што кажа Дара Бубамара за новата порно афера На порталот informer.rs излезе интересена стрип сатира околу новата порно афера на пејачката Дара Бубамара, за што точно се работи ви прелагаме да видите од фотографијата подоле. Извор и Фото: informer.rs

Нова војна на подвик: По Карлеуша, Врањеш и се закани на Дара Бубамара- „ќе објавам список од сите со кои си била, а имам и фотографии“

Нова војна на подвик: По Карлеуша, Врањеш и се закани на Дара Бубамара- „ќе објавам список од сите со кои си била, а имам и фотографии“

Дара Бубамара по грешка на Инстаграм објави секс снимка, а потоа набрзина ја избриша, но предизвика големо внимание на социјалните мрежи. Огњен Врањеш и испратил порака со непристојна содржина коментирајќи го она што го гледа на сликите, по што Дара му возврати дека е „класичен Индијанец“, а притоа и јавно ја сподели неговата порака. Извор близок 

Нова војна на подвик: По Карлеуша, Врањеш и се закани на Дара Бубамара

Нова војна на подвик: По Карлеуша, Врањеш и се закани на Дара Бубамара

Дара Бубамара по грешка на Инстаграм објави секс снимка, а потоа набрзина ја избриша, но предизвика големо внимание на социјалните мрежи. Огњен Врањеш и испратил порака со непристојна содржина коментирајќи го она што го гледа на сликите, по што Дара му возврати дека е „класичен Индијанец“, а притоа и јавно ја сподели неговата порака. Извор близок 

НА РЕД ДОЈДЕ ДАРА БУБАМАРА: Огњен ја yцeнyвa дека ќе и го зaцpни животот!

НА РЕД ДОЈДЕ ДАРА БУБАМАРА: Огњен ја yцeнyвa дека ќе и го зaцpни животот!

Дара Бубамара по гpeшкa на Инстаграм објави снимка која покажува како со дилдo cимyлиpa opaлeн ceкc. Огњен Врањеш и испратил порака со нeпpистojнa содржина коментирајќи го она што го гледа на сликите, по што Дара му возврати дека е „класичен Индијанец“. Фудбалерот и возврати дека ќе и го yништи животот како што тоа го направи пред неколку месеци и

НА РЕД ДОЈДЕ ДАРА БУБАМАРА:Огњен ја yцeнyва дека ќе и го зaцpни животот!

НА РЕД ДОЈДЕ ДАРА БУБАМАРА:Огњен ја yцeнyва дека ќе и го зaцpни животот!

Дара Бубамара по грешка на Инстаграм објави снимка која покажува како со дилдо симулира opaлeн ceкc. Огњен Врањеш и испратил порака со непристојна содржина коментирајќи го она што го гледа на сликите, по што Дара му возврати дека е „класичен Индијанец“. Фудбалерот и возврати дека ќе и го yништи животот како што тоа го направи пред неколку месеци и

Огњен Врањеш сега и се заканува и на Дара – Бубамара: Наводно имале заедничко минато, па ја уценува (ФОТО)

Огњен Врањеш сега и се заканува и на Дара – Бубамара: Наводно имале заедничко минато, па ја уценува (ФОТО)

Дара Бубамара по грешка на Инстаграм објави снимка која покажува како со дилдо симулира орален секс.  Огњен Врањеш и испратил порака со непристојна содржина коментирајќи го она што го гледа на сликите, по што Дара му возврати дека е „класичен Индијанец“. Фудбалерот и возврати дека  ќе и го уништи животот како што тоа го направи пред неколку месеци

Нова војна на Врањеш и пејачката: Ќе го објавам списокот на сите со кои си била

Нова војна на Врањеш и пејачката: Ќе го објавам списокот на сите со кои си била

Нова војна на српската естрада. Дара Бубамара го нареше Огњен Врањеш индијанец, откако тој и упати порака после гледањето на нејзината експлицитна снимка. Врањеш поради тоа збесна, па на Дара и подготвува одмазда. Наводно Дара и Огњен се допишувале пред две години, а причината поради која престанала да му одговара на пораките е Јелена Карлеуша. Тој