притисни ентер »

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

Според француските здравствени власти во последните 24 часа се регистрирани нови 365 смртни случаи од Ковид-19, со што бројот на жртвите се искачи на 1.696 од почетокот на епидемијата, јави дописникот на МИА. Генералниот директор за здравство Жером Саломон соопшти дека меѓу жртвите се наоѓа и младо лице на возраст од 16 години во парискиот регион

За еден ден регистрирани 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција

За еден ден регистрирани 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција

Добрата вест е дека 4.984 лица оздравени излегоа од болница. До вечерва во Франција се тестирани позитивни 29.155 случаи, но според властите наскоро ќе се премине на друг начин на тестирање за прилагодено следење на епидемијата. Според француските здравствени власти во последните 24 часа се регистрирани нови 365 смртни случаи од Ковид-19, со што бројот

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

Според француските здравствени власти во последните 24 часа се регистрирани нови 365 смртни случаи од Ковид-19, со што бројот на жртвите се искачи на 1.696 од почетокот на епидемијата, јави дописникот на МИА. Генералниот директор за здравство Жером Саломон соопшти дека меѓу жртвите се наоѓа и младо лице на возраст од 16 години во парискиот регион

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви Според француските здравствени власти во последните 24 часа се регистрирани нови 365 смртни случаи од Ковид-19, со што бројот на жртвите се искачи на 1.696 од почетокот на епидемијата, јави дописникот на МИА. Генералниот директор за здравство Жером Саломон соопшти дека меѓу

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

Според француските здравствени власти во последните 24 часа се регистрирани нови 365 смртни случаи од Ковид-19, со што бројот на жртвите се искачи на 1.696 од почетокот на епидемијата, јави дописникот на МИА. Генералниот директор за здравство Жером Саломон соопшти дека меѓу жртвите се наоѓа и младо лице на возраст од 16 години во парискиот регион  Во

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

Според француските здравствени власти во последните 24 часа се регистрирани нови 365 смртни случаи од Ковид-19, со што бројот на жртвите се искачи на 1.696 од почетокот на епидемијата, јави дописникот на МИА. Генералниот директор за здравство Жером Саломон соопшти дека меѓу жртвите се наоѓа и младо лице на возраст од 16 години во парискиот регион  Во

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

За еден ден 365 смртни случаи од коронавирусот во Франција, вкупно 1.696 жртви

– Според француските здравствени власти во последните 24 часа се регистрирани нови 365 смртни случаи од Ковид-19, со што бројот на жртвите се искачи на 1.696 од почетокот на епидемијата, јави дописникот на МИА. Генералниот директор за здравство Жером Саломон соопшти дека меѓу жртвите се наоѓа и младо лице на возраст од 16 години во парискиот регион