притисни ентер »

Кипарската Влада одвои 50 илјади евра за Организациите за заштита на животните за грижа на бездомните кучиња и мачки

Кипарската Влада одвои 50 илјади евра за Организациите за заштита на животните за грижа на бездомните кучиња и мачки

Владата на Кипар денеска одобри 50 илјади евра помош за Организациите за заштита на животните што се грижат за бездомните кучиња и мачки, јави дописничката на МИА од Атина. Одлуката ја соопшти Министерот за земјоделство, рурален развој и животна средина на Кипар, Костас Кадис, кој рече дека владата ја препознала важната улога на конкретните организации,

Кипарската Влада одвои 50 илјади евра за Организациите за заштита на животните за грижа на бездомните кучиња и мачки

Кипарската Влада одвои 50 илјади евра за Организациите за заштита на животните за грижа на бездомните кучиња и мачки

Владата на Кипар денеска одобри 50 илјади евра помош за Организациите за заштита на животните што се грижат за бездомните кучиња и мачки, јави дописничката на МИА од Атина. Одлуката ја соопшти Министерот за земјоделство, рурален развој и животна средина на Кипар, Костас Кадис, кој рече дека владата ја препознала важната улога на конкретните организации,

Кипарската Влада одвои 50 илјади евра за Организациите за заштита на животните за грижа на бездомните кучиња и мачки

Кипарската Влада одвои 50 илјади евра за Организациите за заштита на животните за грижа на бездомните кучиња и мачки

Владата на Кипар денеска одобри 50 илјади евра помош за Организациите за заштита на животните што се грижат за бездомните кучиња и мачки, јави дописничката на МИА од Атина. Одлуката ја соопшти Министерот за земјоделство, рурален развој и животна средина на Кипар, Костас Кадис, кој рече дека владата ја препознала важната улога на конкретните организации,

Кипарската Влада одвои 50 илјади евра за грижата околу бездомните кучиња и мачки

Кипарската Влада одвои 50 илјади евра за грижата околу бездомните кучиња и мачки

Владата на Кипар денеска одобри 50 илјади евра помош за Организациите за заштита на животните што се грижат за бездомните кучиња и мачки, јави дописничката на МИА од Атина. Одлуката ја соопшти Министерот за земјоделство, рурален развој и животна средина на Кипар, Костас Кадис, кој рече дека владата ја препознала важната улога на конкретните организации,