притисни ентер »

„Македонија-Блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

„Македонија-Блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево иако протестот беше уредно најавен во МВР во законски определениот рок. Ова се веќе знаци на една уплашена власт на Зоран Заев штом започна да ги спречува протестите на „Македонија-Блокира“ со што, патем,

“Македонија-Блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

“Македонија-Блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево, иако протестот беше уредно најавен во МВР во законски определениот рок. „Ова се веќе знаци на една уплашена власт на Зоран Заев штом започна да ги спречува протестите на „Македонија-Блокира“ со што, патем,

„Македонија-Блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

„Македонија-Блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево, иако протестот беше уредно најавен во МВР во законски определениот рок. „Ова се веќе знаци на една уплашена власт на Зоран Заев штом започна да ги спречува протестите на „Македонија-Блокира“ со што, патем,

„Македонија-Блокира“: Заев и Спасовски да се вразумат

„Македонија-Блокира“: Заев и Спасовски да се вразумат

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево. Како што велат од таму, протестот бил уредно најавен. - „Ова се веќе знаци на една уплашена власт на Зоран Заев штом започна да ги спречува протестите на „Македонија-Блокира“ со што, патем, се крши и уставно

„Македонија-Блокира“: Ги повикуваме Заев и Спасовски да се вразумат

„Македонија-Блокира“: Ги повикуваме Заев и Спасовски да се вразумат

„Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево, иако протестот беше уредно најавен во МВР во законски определениот рок, се вели во соопштението на ова движење. „Ова се веќе знаци на една уплашена власт на Зоран Заев штом започна да ги спречува протестите

“Македонија-Блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

“Македонија-Блокира“: Марионетската власт е уплашена штом ги спречува нашите блокади со полициска интервенција

Македонија-Блокира“ најостро ја осудува вчерашната полициска интервенција со која беше спречена блокадата на патот Охрид-Струга кај село Мислешево, иако протестот беше уредно најавен во МВР во законски определениот рок. „Ова се веќе знаци на една уплашена власт на Зоран Заев штом започна да ги спречува протестите на „Македонија-Блокира“ со што, патем,