Супер зачин: Со една лажичка дневно, збогувајте се од масните наслаги!

Со зимата, неизбежно е и таложењето на килограмите. Но, ако секој ден јадете само една лажичка од овој зачин, нема да добиете ниту еден грам сало. Ким е еден од најстарите познати зачини кој се користел уште пред повеќе од 5.000 години, а сега е докажано и дека е делотворен во борбата со вишокот килограми. Научниците од Универзитетот за медицински