Фотограф организирал љубовен состанок на слепо и сликал - фотките се магични

Кога ќе се случи љубов на прв поглед на најнеочекуваниот начин... Фотките сами говорат. Љубовниот состанок на слепо понекогаш навистина знае да вроди со плод. --> Професионалната фотографка Линдзи МекКефри повикала двајца тотални странци, кои ги пронашла на апликација за состанување и според нејзините проценки мислела дека ќе си одговараат. Тие се