притисни ентер »

(Видео) Судири помеѓу полицијата и мигрантитe во Бихач, повредени тројца полицајци

(Видео) Судири помеѓу полицијата и мигрантитe во Бихач, повредени тројца полицајци

Најмалку тројца полицајци се повредени, а тројца мигранти се уапсени, кога силите на редот во Бихач, во Босна и Херцеговина, се обиделе да спроведат рација поради повеќе инциденти кои се случувале во објектот каде биле сместени, пренесуваат хрватските медиуми. Како што се наведува, полицајците биле нападнати за време на извршувањето на нивните редовни

Жестока тепачка меѓу босанската полиција и мигрантите (ВИДЕО)

Жестока тепачка меѓу босанската полиција и мигрантите (ВИДЕО)

Полицијата се обидела да спроведе рација , поради големиот број инциденти што се случувале во објектот каде мигрантите самисе сместиле без дозвола. По тепачката , тројца мнигранти се уапсени. Последните неколку дена во напуштениот објект , каде престојуваат 135 илегални мигранти имало чести тепачки и други инциденти. Вчера , поради инцидентите биле

(Видео) Судири помеѓу полицијата и мигрантитe во Бихач, повредени тројца полицајци

(Видео) Судири помеѓу полицијата и мигрантитe во Бихач, повредени тројца полицајци

Најмалку тројца полицајци се повредени, а тројца мигранти се уапсени, кога силите на редот во Бихач, во Босна и Херцеговина, се обиделе да спроведат рација поради повеќе инциденти кои се случувале во објектот каде биле сместени, пренесуваат хрватските медиуми. Како што се наведува, полицајците биле нападнати за време на извршувањето на нивните редовни

(Видео) Судири помеѓу полицијата и мигрантитe во Бихач, повредени тројца полицајци

(Видео) Судири помеѓу полицијата и мигрантитe во Бихач, повредени тројца полицајци

Најмалку тројца полицајци се повредени, а тројца мигранти се уапсени, кога силите на редот во Бихач, во Босна и Херцеговина, се обиделе да спроведат рација поради повеќе инциденти кои се случувале во објектот каде биле сместени, пренесуваат хрватските медиуми. Како што се наведува, полицајците биле нападнати за време на извршувањето на нивните редовни

БиХ: Судири помеѓу полицијата и мигрантитe – има повредени

БиХ: Судири помеѓу полицијата и мигрантитe – има повредени

Најмалку тројца полицајци се повредени, а тројца мигранти се уапсени, кога силите на редот во Бихач, во Босна и Херцеговина, се обиделе да спроведат рација поради повеќе инциденти кои се случувале во објектот каде биле сместени, пренесуваат хрватските медиуми. Како што се наведува, полицајците биле нападнати за време на извршувањето на нивните редовни

(Видео) Судири помеѓу полицијата и мигрантитe во Бихач, повредени тројца полицајци

(Видео) Судири помеѓу полицијата и мигрантитe во Бихач, повредени тројца полицајци

Најмалку тројца полицајци се повредени, а тројца мигранти се уапсени, кога силите на редот во Бихач, во Босна и Херцеговина, се обиделе да спроведат рација поради повеќе инциденти кои се случувале во објектот каде биле сместени, пренесуваат хрватските медиуми. Како што се наведува, полицајците биле нападнати за време на извршувањето на нивните редовни

Воведен е полициски час за мигрантите во Бихаќ

Воведен е полициски час за мигрантите во Бихаќ

Поради нарушена безбедносна состојба и барање на жителите на босанскиот град Бихаќ, полицијата на унско-санскиот кантон воведе ограничено движење за мигрантите смесетни во прифатниот центар. Мигрантите не смеат да го напуштаат прифатилиштето во периодот од 22 до 6 часот наутро. Ситуацијата е неиздржлива и за граѓаните на овој град и за мигрантите