притисни ентер »

Меркел одбива да зборува за нејзината здравствена состојба

Меркел одбива да зборува за нејзината здравствена состојба

Loading Video... И покрај инсистирањето на новинарите, германската канцеларка одбива да   зборува  за нејзината здравствена состојба.  Во период од еден месец  Меркел трипати се тресеше  на јавен настан но таа тврди дека е добро. Добро сум. Неодмана кажав дека сум во фаза на закрепнување од она што се случи на неодамнешната церемонија на доделување

Меркел го прекрши протоколот и седна кога ја пречекуваше данската премиерка

Меркел го прекрши протоколот и седна кога ја пречекуваше данската премиерка

Германската канцеларка Ангела Меркел седна на церемонијата за добредојде на премиерката на Данска во четвртокот, еден ден откако таа беше забележана како се тресе додека го пречекуваше премиерот на Финска. Данската премиерка Мете Фредериксен седеше до Меркел на пречекот со воени почести во Берлин пред двете жени да замината во канцеларијата на канцеларката

Меркел нe вели дека е здрава, туку дека „одговорно се однесува“ и дека се „грижи“ за своето здравје!

Меркел нe вели дека е здрава, туку дека „одговорно се однесува“ и дека се „грижи“ за своето здравје!

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека мора да се грижи за своето здравје откако трипати се тресеше на јавни настапи. – Прво, можете да разберете дека сум свесна за одговорноста на мојата работа. Одговорно се однесувам кога моето здравје е во прашање, одговори Меркел на новинарско прашање за нејзиното здравје на заедничката прес-конференција

Меркел ја пречека данската премиерка фредериксен седната на стол

Меркел ја пречека данската премиерка фредериксен седната на стол

Ден откако германската канцеларка по третпат се тресеше на сличен јавен настан. Меркел изгледаше во добра состојба додека седеше покрај Фредериксен пред своето седиште во Берлин, што е невообичаен протокол за вакви церемонии. Таа и вчера беше снимена како се тресе на пречекот на финскиот премиер анти рине и потоа повторно ја убедуваше јавноста дека

Меркел: Знам дека морам да се грижам за своето здравје

Меркел: Знам дека морам да се грижам за своето здравје

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека мора да се грижи за своето здравје откако трипати се тресеше на јавни настапи. – Прво, можете да разберете дека сум свесна за одговорноста на мојата работа. Одговорно се однесувам кога моето здравје е во прашање, одговори Меркел на новинарско прашање за нејзиното здравје на заедничката прес-конференција

По серија тремори, столица за Меркел за време на интонација на химната

По серија тремори, столица за Меркел за време на интонација на химната

Германската канцеларка Ангела Меркел изјави дека знае дека мора да се грижи за своето здравје, откако во три наврати се тресеше за време на јавни настани. „Прво, мора да се разбере дека сум свесна за одговорноста на мојата работа. Јас се однесувам одговорно кога е во прашање моето здравје“, изјави Меркел на прашањето за нејзиното здравје на прес-конференцијата

Меркел го прекрши протоколот и седна кога ја пречекуваше данската премиерка

Меркел го прекрши протоколот и седна кога ја пречекуваше данската премиерка

Германската канцеларка Ангела Меркел седна на церемонијата за добредојде на премиерката на Данска во четвртокот, еден ден откако таа беше забележана како се тресе додека го пречекуваше премиерот на Финска. Данската премиерка Мете Фредериксен седеше до Меркел на пречекот со воени почести во Берлин пред двете жени да замината во канцеларијата на канцеларката

Меркел го прекрши протоколот и седна кога ја пречекуваше данската премиерка

Меркел го прекрши протоколот и седна кога ја пречекуваше данската премиерка

Германската канцеларка Ангела Меркел седна на церемонијата за добредојде на премиерката на Данска во четвртокот, еден ден откако таа беше забележана како се тресе додека го пречекуваше премиерот на Финска. Данската премиерка Мете Фредериксен седеше до Меркел на пречекот со воени почести во Берлин пред двете жени да замината во канцеларијата на канцеларката

Меркел ја пречека данската премиерка Фредериксен седната на стол

Меркел ја пречека данската премиерка Фредериксен седната на стол

Ангела Меркел и данската премиерка Мете Фредериксен седеа при интонирањето на химните на двете земји на церемонија во Берлин, ден откако германската канцеларка по третпат се тресеше на сличен јавен настан. Меркел изгледаше во добра состојба додека седеше покрај Фредериксен пред своето седиште во Берлин, што е невообичаен протокол за вакви церемонии

Меркел: Добро сум, нема потреба за грижи

Меркел: Добро сум, нема потреба за грижи

Германската канцеларка Ангела Меркел која за помалку од еден месец, три пати се тресеше на јавна сцена, изјави во јавноста дека сè е во ред со нејзиното здравје. „Добро сум, нема потреба за никава грижа“, изјавила Меркел, која за недела дена ќе наполни 65 години. По првите две незгоди, Меркел била забележана како се тресе за време на приемот на финскиот

Меркел ја пречека данската премиерка Фредериксен седната на стол

Меркел ја пречека данската премиерка Фредериксен седната на стол

Ангела Меркел и данската премиерка Мете Фредериксен седеа при интонирањето на химните на двете земји на церемонија во Берлин, ден откако германската канцеларка по третпат се тресеше на сличен јавен настан. Меркел изгледаше во добра состојба додека седеше покрај Фредериксен пред своето седиште во Берлин, што е невообичаен протокол за вакви церемонии

Меркел се огласи за својата здравствена состојба

Меркел се огласи за својата здравствена состојба

Меркел се огласи за својата здравствена состојба Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека мора да се грижи за своето здравје откако трипати се тресеше на јавни настапи. -Прво, можете да разберете дека сум свесна за одговорноста на мојата работа. Одговорно се однесувам кога моето здравје е во прашање, одговори Меркел на новинарско прашање

Меркел: Знам дека морам да се грижам за своето здравје

Меркел: Знам дека морам да се грижам за своето здравје

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека мора да се грижи за своето здравје откако трипати се тресеше на јавни настапи. – Прво, можете да разберете дека сум свесна за одговорноста на мојата работа. Одговорно се однесувам кога моето здравје е во прашање, одговори Меркел на новинарско прашање за нејзиното здравје на заедничката прес-конференција

Меркел: Одговорно се однесувам кога е моето здравје во прашање

Меркел: Одговорно се однесувам кога е моето здравје во прашање

Таа рече дека наредната недела ќе го прослави 65.роденден, шегувајќи се дека секој роденден ја потсетува дека е постара. Канцеларката на Германија, Ангела Меркел, идната недела ќе го прослави 65-тиот роденден, па по тој повод одговараше на неколку новинарски прашања. Меркел исто така зборуваше и за своето здравје, откако веќе во три ситуации се тресеше

Меркел: Знам дека морам да се грижам за своето здравје

Меркел: Знам дека морам да се грижам за своето здравје

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека мора да се грижи за своето здравје откако трипати се тресеше на јавни настапи. – Прво, можете да разберете дека сум свесна за одговорноста на мојата работа. Одговорно се однесувам кога моето здравје е во прашање, одговори Меркел на новинарско прашање за нејзиното здравје на заедничката прес-конференција

ФОТО: Ангела Меркел не може да стои?

ФОТО: Ангела Меркел не може да стои?

Германската канцеларка Ангела Меркел и данската премиерка Мете Фредериксен денеска седеа за време на интонирањето на химните во Берлин, еден ден после најновиот случај во кој беше забележано како ѝ се тресе телото на Меркел. Меркел заедно со нејзината гостинка седеше пред зградата на Владата во Берлин, што е невообичаено и против протоколот за време

Меркел: Знам дека морам да се грижам за своето здравје

Меркел: Знам дека морам да се грижам за своето здравје

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека мора да се грижи за своето здравје откако трипати се тресеше на јавни настапи. – Прво, можете да разберете дека сум свесна за одговорноста на мојата работа. Одговорно се однесувам кога моето здравје е во прашање, одговори Меркел на новинарско прашање за нејзиното здравје на заедничката прес-конференција

Меркел откри детали за својата здравствена состојба

Меркел откри детали за својата здравствена состојба

Германската канцеларка Ангела Меркел денеска изјави дека мора да се грижи за своето здравје откако трипати се тресеше на јавни настапи. -Прво, можете да разберете дека сум свесна за одговорноста на мојата работа. Одговорно се однесувам кога моето здравје е во прашање, одговори Меркел на новинарско прашање за нејзиното здравје на заедничката прес-конференција