притисни ентер »

Очаен тинејџер го продал бубрегот за 2.800 евра и си купил ајфон и ајпед, сега е врзан за кревет

Очаен тинејџер го продал бубрегот за 2.800 евра и си купил ајфон и ајпед, сега е врзан за кревет

Дваесет и петгодишник, кој како тинејџер си го продал бубрегот за да си купи ајфон и ајпед, денес е врзан за кревет и потребна му е непрекината нега, пренесува „ Курир.рс “. Тој го извадил бубрегот во илегална болница во 2011 година и го продал на црн пазар за околу 2.800 евра. Тогаш имал 17 години и очајно сакал да има ајфон и ајпед и да им докаже

Го продал бубрегот за да купи телефон, па останал неподвижен (ФОТО)

Го продал бубрегот за да купи телефон, па останал неподвижен (ФОТО)

Го продал бубрегот за да купи телефон, па останал неподвижен (ФОТО) Ванг (25) бубргот го отстранил во нелегална клиника, а потоа го продал за 22.000 јуани, или околу 2.800 евра, во 2011 година, кога имал само 17 години. Толку очајно сакал да купи iPhone и iPad за да им покаже на соучениците дека е во тренд, но родителите не можеле да му го дозволат

На 17 години го продал бубрегот за „Ајфон“ и „Ајпад“, осум години подоцна е хендикепиран (ВИДЕО)

На 17 години го продал бубрегот за „Ајфон“ и „Ајпад“, осум години подоцна е хендикепиран (ВИДЕО)

Ксао Ванг, кога имал 17 години одлучич да го продаде бубрегот за да со парите купи „Ајфон 4“, затоа што инаку не можел да си го дозвли. По операцијата, лекарите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но, осум години подоцна, 24-годишникот е тешко болен и оди на дијализа. Пред осум години, телефонот бил статусен симбол во неговото

Поради лудост, си го ризикуваше животот: Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Поради лудост, си го ризикуваше животот: Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи Ајфон 4 со тие пари бидејќи не можеше да си го дозволи тоа. По операцијата, лекарите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но осум години подоцна, на 24-годишното момче е тешко болен и оди на дијализа. Пред осум години Ајфон 4 беше статусен симбол во средното

Поради лудост, си го ризикуваше животот: Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Поради лудост, си го ризикуваше животот: Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи Ајфон 4 со тие пари бидејќи не можеше да си го дозволи тоа. По операцијата, лекарите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но осум години подоцна, на 24-годишното момче е тешко болен и оди на дијализа. Пред осум години Ајфон 4 беше статусен симбол во средното

Го продал бубрегот за да купи iPhone, па останал неподвижен (ФОТО)

Го продал бубрегот за да купи iPhone, па останал неподвижен (ФОТО)

Млад човек, го продал својот бубрег на црниот пазар, со цел да купи iPhone и iPad, но останал неподвижен. Ванг (25) бубргот го отстранил во нелегална клиника, а потоа го продал за 22.000 јуани, или околу 2.800 евра, во 2011 година, кога имал само 17 години. Толку очајно сакал да купи iPhone и iPad за да им покаже на соучениците дека е во тренд, но

Лудост: Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Лудост: Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи Ајфон 4 со тие пари бидејќи не можеше да си го дозволи тоа. По операцијата, лекарите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но осум години подоцна, на 24-годишното момче е тешко болен и оди на дијализа. Пред осум години Ајфон 4 беше статусен симбол во средното

Поради лудост, си го ризикуваше животот: Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Поради лудост, си го ризикуваше животот: Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи Ајфон 4 со тие пари бидејќи не можеше да си го дозволи тоа. По операцијата, лекарите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но осум години подоцна, на 24-годишното момче е тешко болен и оди на дијализа. Пред осум години Ајфон 4 беше статусен симбол во средното

Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи Ајфон 4 со тие пари бидејќи не можеше да си го дозволи тоа. По операцијата, лекарите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но осум години подоцна, на 24-годишното момче е тешко болен и оди на дијализа. Пред осум години Ајфон 4 беше статусен симбол во средното

Поради лудост, си го ризикуваше животот: Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Поради лудост, си го ризикуваше животот: Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа

Поради лудост, си го ризикуваше животот: Момче продаде бубрег за да купи Ајфон, сега оди на дијализа Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи Ајфон 4 со тие пари бидејќи не можеше да си го дозволи тоа. По операцијата, лекарите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но осум години подоцна, на 24-годишното

Момче продаде бубрег за да купи ајфон, сега оди на дијализа

Момче продаде бубрег за да купи ајфон, сега оди на дијализа

Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи ајфон 4 со тие пари бидејќи не можеше да си го дозволи тоа. По операцијата, лекарите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но осум години подоцна, на 24-годишното момче е тешко болен и оди на дијализа. Пред осум години ајфон 4 беше статусен симбол во средното

Момче продаде бубрег за да купи ајфон, сега оди на дијализа

Момче продаде бубрег за да купи ајфон, сега оди на дијализа

Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи ајфон 4 со тие пари бидејќи не можеше да си го дозволи тоа. По операцијата, лекарите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но осум години подоцна, на 24-годишното момче е тешко болен и оди на дијализа. Пред осум години ајфон 4 беше статусен симбол во средното

Момче продаде бубрег за да купи ајфон, сега оди на дијализа

Момче продаде бубрег за да купи ајфон, сега оди на дијализа

Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи ајфон 4 со тие пари, бидејќи тој не можеше да си го дозволи тоа. По операцијата, лекарите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но, осум години подоцна, на 24-годишното момче е тешко болен и оди на дијализа. Пред осум години, ајфон 4 беше статусен симбол во

Го продал бубрегот за да купи iPhone, а осум години подоцна животот му виси на конец иако докторите му рекле дека нормално ќе живее

Го продал бубрегот за да купи iPhone, а осум години подоцна животот му виси на конец иако докторите му рекле дека нормално ќе живее

Ксао Ванг имаше само 17 години кога одлучил да го продаде бубрегот за да купи iPhone 4, бидејќи не можел да си го овозможи. После операцијата, докторите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но осум години подоцна 24 годишното момче е тешко болно и секој ден оди на дијализа. Пред осум години, iPhone 4 беше статусен симбол во средното

ВИДЕО: Момче продаде бубрег за да купи ајфон, сега оди на дијализа

ВИДЕО: Момче продаде бубрег за да купи ајфон, сега оди на дијализа

Ксаo Ванг имаше само 17 години кога реши да продаде бубрег за да си купи ајфон 4 со тие пари, бидејќи тој не можеше да си го дозволи тоа. По операцијата, лекарите му рекле дека ќе води нормален живот со само еден бубрег, но, осум години подоцна, на 24-годишното момче е тешко болен и оди на дијализа. Пред осум години, ајфон 4 беше статусен симбол во

Го продал бубрегот за да купи Ајфон , а сега е инвалид

Го продал бубрегот за да купи Ајфон , а сега е инвалид

Ванг го продал бубрегот за да си купи Ајфон 4 , што не можел да си го дозволи. Мислел дека по операцијата ќе продолжи да живее нормално , но сега по седум години , 24 годишното момче е инвалид и зависи од дијализа. Пред седум години Ајфонот бил статусен симбол во средното училиште на Ванг. Докторот , кој на црно му ја направил операцијата за вадење