притисни ентер »

Приведени девет лица од Кичево

Приведени девет лица од Кичево

Одделението за внатрешни работи Кичево, на 13.02.2020 презеде мерки, од слобода лиши и приведе девет лица од Кичево, одзеде две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор. Мерките се преземени на регионалниот пат Кичево – Македонски Брод, како и во шумскиот појас кај кичевското

Приведени деветмина кичевци поради нелегална сеча

Приведени деветмина кичевци поради нелегална сеча

Одделението за внатрешни работи Кичево, вчера приведе девет лица од Кичево, одзеде две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор. Мерките се преземени на регионалниот пат Кичево – Македонски Брод, како и во шумскиот појас кај кичевското село Челопетци. Дрвната маса е одземена

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Одделението за внатрешни работи Кичево, вчера приведе девет лица од Кичево, одзеде две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор. Мерките се преземени на регионалниот пат Кичево – Македонски Брод, како и во шумскиот појас кај кичевското село Челопетци. Дрвната маса е одземена

Приведени деветмина кичевци поради нелегална сеча

Приведени деветмина кичевци поради нелегална сеча

Одделението за внатрешни работи Кичево, вчера приведе девет лица од Кичево, одзеде две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор. Мерките се преземени на регионалниот пат Кичево – Македонски Брод, како и во шумскиот појас кај кичевското село Челопетци. Дрвната маса е одземена

Девет „дрвокрадци" oд Кичево, лишени од слобода

Девет „дрвокрадци" oд Кичево, лишени од слобода

Одделението за внатрешни работи Кичево, преземајќи мерки по оперативната акција „Гора", приведе и од слобода лиши девет лица од Кичево. Оваа денеска го потврди портпаролот на СВР-Охрид, Стефан Димоски, кој додаде дека се одземени и две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор

Приведени деветмина кичевци поради нелегална сеча

Приведени деветмина кичевци поради нелегална сеча

Одделението за внатрешни работи Кичево, вчера приведе девет лица од Кичево, одзеде две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор. Мерките се преземени на регионалниот пат Кичево – Македонски Брод, како и во шумскиот појас кај кичевското село Челопетци. Дрвната маса е одземена

Приведени деветмина кичевци поради нелегална сеча

Приведени деветмина кичевци поради нелегална сеча

Одделението за внатрешни работи Кичево, вчера приведе девет лица од Кичево, одзеде две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор. Мерките се преземени на регионалниот пат Кичево – Македонски Брод, како и во шумскиот појас кај кичевското село Челопетци. Дрвната маса е одземена

Приведени деветмина кичевци поради нелегална сеча

Приведени деветмина кичевци поради нелегална сеча

Одделението за внатрешни работи Кичево, вчера приведе девет лица од Кичево, одзеде две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор. Мерките се преземени на регионалниот пат Кичево – Македонски Брод, како и во шумскиот појас кај кичевското село Челопетци. Дрвната маса е одземена

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Одделението за внатрешни работи Кичево, преземајќи мерки по оперативната акција „Гора“, приведе и од слобода лиши девет лица од Кичево. Оваа денеска го потврди портпаролот на СВР-Охрид, Стефан Димоски, кој додаде дека се одземени и две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор

Приведенa група од Кичево поради недозволена сеча на огревно дрво

Приведенa група од Кичево поради недозволена сеча на огревно дрво

Во текот на вчерашниот ден ОВР-Кичево преземајќи мерки по оперативна акција „Гора“, приведе девет лица од Кичево, одзеде две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, како и две моторни пили и друг вид на прибор. – Мерките се преземени на регионалниот пат Кичево-Македонски Брод како и во шумскиот појас крај кичевското

Девет „дрвокрадци" oд Кичево, лишени од слобода

Девет „дрвокрадци" oд Кичево, лишени од слобода

Оваа денеска го потврди портпаролот на СВР-Охрид, Стефан Димоски, кој додаде дека се одземени и  две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор. Полициската акција „Гора", се реализираше на регионалниот пат Кичево-Македонски Брод, како и во шумскиот појас кај кичевското село

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Одделението за внатрешни работи Кичево, преземајќи мерки по оперативната акција „Гора“, приведе и од слобода лиши девет лица од Кичево. Оваа денеска го потврди портпаролот на СВР-Охрид, Стефан Димоски, кој додаде дека се одземени и  две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Одделението за внатрешни работи Кичево, преземајќи мерки по оперативната акција „Гора“, приведе и од слобода лиши девет лица од Кичево. Оваа денеска го потврди портпаролот на СВР-Охрид, Стефан Димоски, кој додаде дека се одземени и  две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор

Уапсени девет лица од Кичево поради нелегална сеча на дрва

Уапсени девет лица од Кичево поради нелегална сеча на дрва

Уапсени девет лица од Кичево поради нелегална сеча на дрва Одделението за внатрешни работи Кичево, на 13.02.2020 презеде мерки, од слобода лиши и приведе девет лица од Кичево, одзеде две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор. Мерките се преземени на регионалниот пат Кичево

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Кичево,14 февруари 2020 (МИА) – Одделението за внатрешни работи Кичево, преземајќи мерки по оперативната акција „Гора“, приведе и од слобода лиши девет лица од Кичево. Оваа денеска го потврди портпаролот на СВР-Охрид, Стефан Димоски, кој додаде дека се одземени и  две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво,

Апсење во Кичево

Апсење во Кичево

Одделението за внатрешни работи Кичево, на 13.02.2020 презеде мерки, од слобода лиши и приведе девет лица од Кичево, одзеде две товарни моторни возила и шест коњи натоварени со нежигосано огревно дабово дрво, две моторни пили и друг алат и прибор. Мерките се преземени на регионалниот пат Кичево – Македонски Брод, како и во шумскиот појас кај кичевското

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Девет „дрвокрадци” oд Кичево, лишени од слобода

Одделението за внатрешни работи Кичево, преземајќи мерки по оперативната акција „Гора“, приведе и од слобода лиши девет лица од Кичево. Кичево,14 февруари 2020 (МИА) – Одделението за внатрешни работи Кичево, преземајќи мерки по оперативната акција „Гора“, приведе и од слобода лиши девет лица од Кичево. Оваа денеска го потврди портпаролот на СВР-Охрид,