притисни ентер »

Дете и девојка искасани во Центар

Дете и девојка искасани во Центар

Вчера околу 9:30 часот на ул. „Кеј 13-ти Ноември“ А.Г.(29) од Скопје била касната од куче скитник во пределот на левата потколеница. Во саботата, пак, искасано било 14-годишно момче. Нападот во полициската станица Центар, го пријавил таткото Ј.Н.(37) од Скопје, кој изјавил дека на улица „Капиштец“ неговиот 14-годишен син бил каснат од куче скитник

Дете и девојка искасани од кучиња во Центар

Дете и девојка искасани од кучиња во Центар

Две лица се нападнати од кучиња скитници во изминатите два дена во Центар. Околу 9:30 часот вчера на ул. „Кеј 13-ти Ноември“ А.Г.(29) од Скопје била касната од куче скитник во пределот на левата потколеница. Во саботата, пак, искасано било 14-годишно момче. Нападот во полициската станица Центар, го пријавил таткото Ј.Н.(37) од Скопје, кој изјавил

Дете и девојка искасани од кучиња во Центар

Дете и девојка искасани од кучиња во Центар

Дете и девојка искасани од кучиња во Центар Две лица се нападнати од кучиња скитници во изминатите два дена во Центар. Околу 9:30 часот вчера на ул. „Кеј 13-ти Ноември“ А.Г.(29) од Скопје била касната од куче скитник во пределот на левата потколеница. Во саботата, пак, искасано било 14-годишно момче. Нападот во полициската станица Центар, го пријавил

Жена и дете каснати од кучиња скитници во Скопје

Жена и дете каснати од кучиња скитници во Скопје

Вчера во 11.00 часот во Полициската станица Центар, А.Г.(29) од Скопје пријавила дека истиот ден 09.30 часот на ул. „Кеј 13-ти Ноември“ била касната од куче скитник во пределот на левата потколеница. Истиот ден во 14.00 часот во Полициската станица Центар, Ј.Н.(37) од Скопје пријавил дека на во саботата околу 16.00 часот на улица „Капиштец“ неговиот

Жена и дете каснати од кучиња скитници во Скопје

Жена и дете каснати од кучиња скитници во Скопје

Вчера во 11.00 часот во Полициската станица Центар, А.Г.(29) од Скопје пријавила дека истиот ден 09.30 часот на ул. „Кеј 13-ти Ноември“ била касната од куче скитник во пределот на левата потколеница. Истиот ден во 14.00 часот во Полициската станица Центар, Ј.Н.(37) од Скопје пријавил дека на во саботата околу 16.00 часот на улица „Капиштец“ неговиот

Девојка и дете каснати од куче

Девојка и дете каснати од куче

Вчера во 11.00 часот во Полициската станица Центар, А.Г.(29) од Скопје пријавила дека истиот ден 09.30 часот на ул. „Кеј 13-ти Ноември" била касната од куче скитник во пределот на левата потколеница. Истиот ден во 14.00 часот во Полициската станица Центар, Ј.Н.(37) од Скопје пријавил дека на во саботата околу 16.00 часот на улица „Капиштец“ неговиот

Дете и девојка искасани од кучиња во Центар

Дете и девојка искасани од кучиња во Центар

Две лица се нападнати од кучиња скитници во изминатите два дена во Центар. Околу 9:30 часот вчера на ул. „Кеј 13-ти Ноември“ А.Г.(29) од Скопје била касната од куче скитник во пределот на левата потколеница. Во саботата, пак, искасано било 14-годишно момче. Нападот во полициската станица Центар, го пријавил таткото Ј.Н.(37) од Скопје, кој изјавил дека

Кучиња искасаа дете и девојка среде најраздвижениот дел од Скопје

Кучиња искасаа дете и девојка среде најраздвижениот дел од Скопје

Во 11.00 часот во Полициската станица Центар, 29-годишната А.Г. од Скопје пријавила дека истиот ден 09.30 часот на улицата „Кеј 13-ти Ноември“ била касната од куче скитник во пределот на левата потколеница. Во 14.00 часот во Полициската станица Центар, 37-годишниот Ј.Н. од Скопје пријавил дека на 09.02.2019 година околу 16.00 часот на улица „Капиштец“

Во Центар дете и девојка искасани од кучиња

Во Центар дете и девојка искасани од кучиња

Две лица се нападнати од кучиња скитници во изминатите два дена во Центар. Околу 9:30 часот вчера на ул. „Кеј 13-ти Ноември“ А.Г.(29) од Скопје била касната од куче скитник во пределот на левата потколеница. Во саботата, пак, искасано било 14-годишно момче. Нападот во полициската станица Центар, го пријавил таткото Ј.Н.(37) од Скопје, кој изјавил дека

Скопјанка и 14-годишник каснати од кучиња-скитници

Скопјанка и 14-годишник каснати од кучиња-скитници

Скопјанка и 14-годишно дете биле каснати од кучиња-скитници, вчера и завчера во Скопје. Според полицијата, А.Г.(29) вчера пријавила во ПС Центар дека истиот ден околу 9.30 часот на улицата Кеј 13-Ноември била касната од куче-скитник во левата потколеница. Скопјанецот Ј.Н. (37) дента во 14 часот во ПС Центар пријавил дека претходниот ден околу 16 часот