притисни ентер »

iPhone 9 ќе го задржи home копчето

iPhone 9 ќе го задржи home копчето

Последен пат кога Apple објави iPhone со home копче беше во септември 2017. година, а се работеше за iPhone 8. Оттогап, компанијата го прифати дизајнот со целосен екран и широк засек во горниот дел. Меѓутоа, home копчето би можело да се врати во текот на 2020. година. Се појавуваа извештаи кои сугерираат дека Apple ќе објави iPhone со home копче во

iPhone 9 ќе го задржи home копчето

iPhone 9 ќе го задржи home копчето

Последен пат кога Apple објави iPhone со home копче беше во септември 2017. година, а се работеше за iPhone 8. Оттогап, компанијата го прифати дизајнот со целосен екран и широк засек во горниот дел. Меѓутоа, home копчето би можело да се врати во текот на 2020. година. Се појавуваа извештаи кои сугерираат дека Apple ќе објави iPhone со home копче во