притисни ентер »

Аца Лукас БРУТАЛНО УДРИ по “Ѕвездите на Гранд”: ТОА Е ШОУ СО ШЕСТ КРЕТЕНИ!

Аца Лукас БРУТАЛНО УДРИ по “Ѕвездите на Гранд”: ТОА Е ШОУ СО ШЕСТ КРЕТЕНИ!

Познатиот пејач Аца Лукас беше еден од членовите на жирито на популарниот музички натпревар „Ѕвезддите на Гранд“, а сега ја откри и причината зошто го напуштил ова шоу. Освен за причините, пејачот зборуваше и за каков тип на договори потпишуваат конкурентите но и што мисли за жирито. „Го напуштив жирито поради многу причини. Една е дека сум презаситен,

Аца Лукас удри по „Ѕвездите на Гранд“: Го напуштив жирито бидејќи тоа е шоу со шест кретени!

Аца Лукас удри по „Ѕвездите на Гранд“: Го напуштив жирито бидејќи тоа е шоу со шест кретени!

Познатиот пејач Аца Лукас беше еден од членовите на жирито на популарниот музички натпревар „Ѕвезддите на Гранд“, а сега ја откри и причината зошто го напуштил ова шоу. Освен за причините, пејачот зборуваше и за каков тип на договори потпишуваат конкурентите но и што мисли за жирито. „Го напуштив жирито поради многу причини. Една е дека сум презаситен,

Аца Лукас удри по „Ѕвездите на Гранд“: Го напуштив жирито бидејќи тоа е шоу со шест кретени!

Аца Лукас удри по „Ѕвездите на Гранд“: Го напуштив жирито бидејќи тоа е шоу со шест кретени!

Познатиот пејач Аца Лукас беше еден од членовите на жирито на популарниот музички натпревар „Ѕвезддите на Гранд“, а сега ја откри и причината зошто го напуштил ова шоу. Освен за причините, пејачот зборуваше и за каков тип на договори потпишуваат конкурентите но и што мисли за жирито. „Го напуштив жирито поради многу причини. Една е дека сум презаситен,

Аца Лукас „удри“ по колегите од Гранд: „Тие се кловнови кои бараат пари за да работат со тие деца!“

Аца Лукас „удри“ по колегите од Гранд: „Тие се кловнови кои бараат пари за да работат со тие деца!“

Аца Лукас  за сите теми зборува без влакна на јазикот. Во емисијата „Десетка“ одговораше на бројни прашања, а беше жесток кога станува збор за темата „Ѕвездите на Гранд“. Го напуштив жирито од многу причини. Една од нив е дека ми дојде преку глава, а другата  е дека идејата во која верував повеќе не постоеше. Оние деца кои дојдоа добија убава приказна,

„Тоа е шоу со шест кретени“: Аца Лукас со тешки зборови удри по „Ѕвездите на Гранд“ и откри зошто го напуштил жирито

„Тоа е шоу со шест кретени“: Аца Лукас со тешки зборови удри по „Ѕвездите на Гранд“ и откри зошто го напуштил жирито

Аца Лукас зборуваше и за договорите што се потпишуваат со „Гранд“ Познатиот балкански пејач Аца Лукас беше еден од членовите на жирито на популарниот музички натпревар „Ѕвезддите на Гранд“, а сега ја откри и причината зошто го напуштил ова шоу. Тој откри што мисли за жирито, кој натпреварувач е „единствен што стана популарен по натпреварот“, како и

Аца Лукас „мајчето им го расплака“ на колегите од жирито во „Ѕвездите на Гранд“: „Таму седат кловнови…“ (ФОТО)

Аца Лукас „мајчето им го расплака“ на колегите од жирито во „Ѕвездите на Гранд“: „Таму седат кловнови…“ (ФОТО)

Аца Лукас  за сите теми зборува без влакна на јазикот. Во емисијата „Десетка“ одговораше на бројни прашања, а беше жесток кога станува збор за темата  „Ѕвездите на Гранд“. „Го напуштив жирито од многу причини. Една од нив е дека ми дојде преку глава, а другата  е дека идејата во која верував повеќе не постоеше. Оние деца кои дојдоа добија убава приказна,