Ако имате повеќе од 40 години треба да престанете да ги пиете овие таблети- наместо тоа користете природен напиток

Докторите се оние кои не усмеруваат кои таблети да ги земаме а кои не, но сепак има многу луѓе кои се решаваат да пијат апчиња на своја рака, посебно за симптоми како што се главоболка, забоболка, настинка и слично. За овие симптоми луѓето често се одлучуваат за ибобруфен, но треба да знаете дека ако имате над 40 години овој лек може да биде токсичен