притисни ентер »

(Видео) Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

(Видео) Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детаљи за договорот за имиграција со Мексико. Како што пренесуваат светските медиуми, тој мавтал со хартии, на кои наводно, биле детаљите од договорот. Претходно, тој одбиваше да ги каже плановите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери успеале да ги фотографираат листовите

(Видео) Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

(Видео) Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детаљи за договорот за имиграција со Мексико. Како што пренсуваат светските медиуми, тој мавтал со хартии, на кои навоно, биле детаљите од договорот. Претходно, тој одбиваше да ги каже плановите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери успеале да ги фотографираат листовите кои

Трамп случајно откри детали за договор за имиграција со Мексико

Трамп случајно откри детали за договор за имиграција со Мексико

Претходно, тој одби да ги открие плановите за новинарите, наведувајќи дека тие се тајна, јави ББЦ. Фото-репортери ги фотографирале хартиите со потпишаниот договор, ги зголемиле добиените фотографии и на тој начин ги откриле деталите на договорот. Во договорот се наведува дека Мексико ќе биде означен како трета земја и дека Мексико се обврзува веднаш

Трамп случајно откри детали од договор за мексиканските мигранти

Трамп случајно откри детали од договор за мексиканските мигранти

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детали за договор за имиграција со Мексико, додека ги држел во рака хартиите на кои биле детали од договорот. Претходно, тој одби да ги открие плановите за новинарите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери ги фотографирале хартиите со потпишаниот договор, ги зголемиле добиените

(Видео)ТАЕН ДОГОВОР СО МЕКСИКО?: Трамп несакајќи откри детали од тајниот договор со Мексико!

(Видео)ТАЕН ДОГОВОР СО МЕКСИКО?: Трамп несакајќи откри детали од тајниот договор со Мексико!

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детаљи за договорот за имигpaција со Мексико. Како што пренесуваат светските медиуми, тој мавтал со хартии, на кои наводно, биле детaљите од договорот. Претходно, тој одбиваше да ги каже плановите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери успеале да ги фотографираат листовите

(Видео) Трамп мафташе со документ, фотографите сликаа, зголемија и открија детали

(Видео) Трамп мафташе со документ, фотографите сликаа, зголемија и открија детали

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детали од спогодбата за имиграција од Мексико, кога мафташе со хартиите на кои се наоѓаа детали од договорот. Претходно, тој одби на новинарите да им ги открие плановите, наведувајќи дека се тајни, пренесува BBC. Но, тој ги откри мафтајќи со потпишаниот договор, што фотографите го сликаа, го зголемија

Трамп случајно откри детали од договор за мексиканските мигранти

Трамп случајно откри детали од договор за мексиканските мигранти

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детали за договор за имиграција со Мексико, додека ги држел во рака хартиите на кои биле детали од договорот. Претходно, тој одби да ги открие плановите за новинарите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери ги фотографирале хартиите со потпишаниот договор, ги зголемиле добиените

(Видео) Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

(Видео) Трамп несакајќи отрки детаљи од тајниот договор со Мексико

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детаљи за договорот за имиграција со Мексико. Како што пренесуваат светските медиуми, тој мавтал со хартии, на кои наводно, биле детаљите од договорот. Претходно, тој одбиваше да ги каже плановите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери успеале да ги фотографираат листовите

Трамп случајно откри план за мексиканските мигранти (видео)

Трамп случајно откри план за мексиканските мигранти (видео)

Американскиот претседател Доналд Трамп случајно откри детали за договор за имиграција со Мексико, додека ги држел во рака хартиите на кои биле детали од договорот. Претходно, тој одби да ги открие плановите за новинарите, наведувајќи дека тие се тајна, јави Би-Би-Си. Фото-репортери ги фотографирале хартиите со потпишаниот договор, ги зголемиле добиените

Трамп со закана до Мексико ако не помине договорот

Трамп со закана до Мексико ако не помине договорот

Американскиот претседател Доналд Трамп соопшти дека САД потпишале уште еден дел до договорот за имиграција и безбедност со Мексико кој треба да биде ратификуван од пратениците во земјата. Тој не посочи детали за договорот, но се закани со воведување на тарифи доколку Мексико не го усвои планот. „Ние не очекуваме проблем со гласањето, но доколку од