притисни ентер »

Жена во Виена им го одзела животот на своите три деца, па се пријавила во полиција

Жена во Виена им го одзела животот на своите три деца, па се пријавила во полиција

Австриската полиција ја истражува смртта на две девојчиња и едно момче во Виена чија мајка била уапсена денеска откако повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца. 31-годишната жена рано утрово повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца и дека сака да изврши самоубиство, соопшти виенската полиција. Полицијата дошла во станот во областа

„Ало, ги убив моите 3 ќеркички“: Тројно убиство ја потресе Виена, мајката го призна злосторството

„Ало, ги убив моите 3 ќеркички“: Тројно убиство ја потресе Виена, мајката го призна злосторството

Тежок настан утрово ја шокираше Австрија , каде три мали девојчиња беа убиени, а се сомнева дека позади ѕверско злосторство стои нивната мајка. Мајката на убиените девојчиња сама се јавила во полиција. Според соопштението на полицијата во Виена, во 05:20 часот, жена се јавила на телефон и кажала дека ги убила нејзините три ќерки. Понатаму додаде дека

„Ало, ги убив моите 3 ќеркички“: Тројно убиство ја потресе Виена, мајката го призна злосторството

„Ало, ги убив моите 3 ќеркички“: Тројно убиство ја потресе Виена, мајката го призна злосторството

Тежок настан утрово ја шокираше Австрија , каде три мали девојчиња беа убиени, а се сомнева дека позади ѕверско злосторство стои нивната мајка. Мајката на убиените девојчиња сама се јавила во полиција. Според соопштението на полицијата во Виена, во 05:20 часот, жена се јавила на телефон и кажала дека ги убила нејзините три ќерки. Понатаму додаде дека

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Австриската полиција ја истражува смртта на две девојчиња и едно момче во Виена чија мајка била уапсена денеска откако повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца. 31-годишната жена рано утрово повикала полиција и рекла дека ги убила децата и дека сака да изврши самоубиство, соопшти виенската полиција. Полицијата дошла во станот во областа

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Австриската полиција ја истражува смртта на две девојчиња и едно момче во Виена чија мајка била уапсена денеска откако повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца. 31-годишната жена рано утрово повикала полиција и рекла дека ги убила децата и дека сака да изврши самоубиство, соопшти виенската полиција. Полицијата дошла во станот во областа

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Австриската полиција ја истражува смртта на две девојчиња и едно момче во Виена чија мајка била уапсена денеска откако повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца. 31-годишната жена рано утрово повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца и дека сака да изврши самоубиство, соопшти виенската полиција. Полицијата дошла во станот во областа

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Австриската полиција ја истражува смртта на две девојчиња и едно момче во Виена чија мајка била уапсена денеска откако повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца. 31-годишната жена рано утрово повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца и дека сака да изврши самоубиство, соопшти виенската полиција. Полицијата дошла во станот во областа

Мајка-монструм: Си ги убила трите мали ќерки во Виена

Мајка-монструм: Си ги убила трите мали ќерки во Виена

Мајка-монструм: Си ги убила трите мали ќерки во Виена Полицијата во Виена уапси мајка, жителка на Непал, која ги убила своите три малолетни ќерки. Жената, која наводно се развела од сопругот, утрово, нешто по пет часот, повикала полиција и рекла дека ги убила децата и дека се обидела да изврши самоубиство. Таа ги загушила своите три ќерки – бебето

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Австриската полиција ја истражува смртта на две девојчиња и едно момче во Виена чија мајка била уапсена денеска откако повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца. 31-годишната жена рано утрово повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца и дека сака да изврши самоубиство, соопшти виенската полиција. Полицијата дошла во станот во областа

Мајка си ги убила трите деца, се јавила во полиција и рекла дека сака да се убие

Мајка си ги убила трите деца, се јавила во полиција и рекла дека сака да се убие

Aвстриската полиција ја истражува смртта на две девојчиња и едно момче во Виена чија мајка денеска е уапсена денеска откако повикала полиција и кажала дека ги убила своите деца, пишува хрватскиот Index.hr. 31-годишната жена рано утрово повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца и дека сака да изврши самоубиство, соопшти виенската полиција

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Австриската полиција ја истражува смртта на две девојчиња и едно момче во Виена чија мајка била уапсена денеска откако повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца. 31-годишната жена рано утрово повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца и дека сака да изврши самоубиство, соопшти виенската полиција. Полицијата дошла во станот во областа

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Жена во Виена ги убила своите три деца, па се пријавила во полиција

Австриската полиција ја истражува смртта на две девојчиња и едно момче во Виена чија мајка била уапсена денеска откако повикала полиција и рекла дека ги убила своите деца. 31-годишната жена рано утрово повикала полиција и рекла дека ги убила децата и дека сака да изврши самоубиство, соопшти виенската полиција. Полицијата дошла во станот во областа

Жена од Виена ги убила своите три деца, па сама се пријавила во полиција

Жена од Виена ги убила своите три деца, па сама се пријавила во полиција

Полицијата во Виена уапси мајка, жителка на Непал, која ги убила своите три малолетни ќерки. Жената, која наводно се развела од сопругот, утрово, нешто по пет часот, повикала полиција и рекла дека ги убила децата и дека се обидела да изврши самоубиство. Таа ги загушила своите три ќерки – бебето старо осум месеци и девојчиња на возраст од три и девет

Виена: Мајка си ги уби трите малолетни ќерки

Виена: Мајка си ги уби трите малолетни ќерки

Полицијата во Виена уапси мајка, жителка на Непал, која ги убила своите три малолетни ќерки. Жената, која наводно се развела од сопругот, утрово, нешто по пет часот, повикала полиција и рекла дека ги убила децата и дека се обидела да изврши самоубиство. Таа ги загушила своите три ќерки – бебето старо осум месеци и девојчиња на возраст од три и девет

Heнopмaлнa paбoтa: Мajка cи ги y6и тpитe мaлoлeтни ќepки

Heнopмaлнa paбoтa: Мajка cи ги y6и тpитe мaлoлeтни ќepки

Полицијата во Виена уапси мајка, жителка на Непал, која ги убила своите три малолетни ќерки. Жената, која наводно се развела од сопругот, утрово, нешто по пет часот, повикала полиција и рекла дека ги убила децата и дека се обидела да изврши самоубиство. Таа ги загушила своите три ќерки – бебето старо осум месеци и девојчиња на возраст од три и девет