притисни ентер »

Одложено асфалтирањето на дел од „Партизанска“ поради временските услови

Одложено асфалтирањето на дел од „Партизанска“ поради временските услови

Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој, инфомираат од Град Скопје, ќе се изврши веднаш штом се создадат соодветни временски услови за непречена работа. Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди”, на дел од мостот „Обединети Нации” до ул

Поради временските услови се одложува асфалтирањето на булеварот „Партизански одреди“

Поради временските услови се одложува асфалтирањето на булеварот „Партизански одреди“

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до улицата „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој ќе се изврши веднаш штом се создадат соодветни

Одложено асфалтирањето на дел од булеварот ,,Партизански одреди”

Одложено асфалтирањето на дел од булеварот ,,Партизански одреди”

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до улицата „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој ќе се изврши веднаш штом се создадат соодветни

Лошото време го одложи асфалтирањето на Партизанска

Лошото време го одложи асфалтирањето на Партизанска

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до ул. „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој ќе се изврши веднаш штом се создадат соодветни временски

Одложено асфалтирањето на дел од булеварот „Партизански одреди“

Одложено асфалтирањето на дел од булеварот „Партизански одреди“

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до улицата „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој ќе се изврши веднаш штом се создадат соодветни

Одложено асфалтирањето на дел од булеварот ,,Партизански одреди”

Одложено асфалтирањето на дел од булеварот ,,Партизански одреди”

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до улицата „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој ќе се изврши веднаш штом се создадат соодветни

Одложено асфалтирањето на дел од булеварот ,,Партизански одреди”

Одложено асфалтирањето на дел од булеварот ,,Партизански одреди”

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до улицата „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој ќе се изврши веднаш штом се создадат соодветни

Одложено асфалтирањето на дел од бул.Партизански одреди поради временските услови

Одложено асфалтирањето на дел од бул.Партизански одреди поради временските услови

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди", на дел од мостот „Обединети Нации" до ул. „Московска", во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој, инфомираат од Град Скопје, ќе се изврши веднаш штом

Одложено асфалтирањето на дел од бул.Партизански одреди поради временските услови

Одложено асфалтирањето на дел од бул.Партизански одреди поради временските услови

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до ул. „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој, инфомираат од Град Скопје, ќе се изврши веднаш штом

Поради временските услови одложено е асфалтирањето на дел од булеварот „Партизански одреди“

Поради временските услови одложено е асфалтирањето на дел од булеварот „Партизански одреди“

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до улица „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој ќе се изврши веднаш штом се создадат соодветни временски

Лошото време го одложи асфалтирањето на Партизанска

Лошото време го одложи асфалтирањето на Партизанска

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до ул. „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој ќе се изврши веднаш штом се создадат соодветни временски

Одложено асфалтирањето на дел од бул.Партизански одреди поради временските услови

Одложено асфалтирањето на дел од бул.Партизански одреди поради временските услови

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до ул. „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој, инфомираат од Град Скопје, ќе се изврши веднаш штом

Поради временските услови, одложено асфалтирањето на дел од булеварот „Партизански одреди“

Поради временските услови, одложено асфалтирањето на дел од булеварот „Партизански одреди“

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до ул. „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој ќе се изврши веднаш штом се создадат соодветни временски

Одложено асфалтирањето на дел од „Партизански одреди” поради временските услови

Одложено асфалтирањето на дел од „Партизански одреди” поради временските услови

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди”, на дел од мостот „Обединети Нации” до ул. „Московска”, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој, инфомираат од Град Скопје, ќе се изврши веднаш штом

Одложено асфалтирањето на дел од булеварот „Партизански одреди“

Одложено асфалтирањето на дел од булеварот „Партизански одреди“

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до ул. „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој, инфомираат од Град Скопје, ќе се изврши веднаш штом

Одложено асфалтирањето на Партизанскa

Одложено асфалтирањето на Партизанскa

Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до ул. „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот асфалтен слој, инфомираат од Град Скопје, ќе се изврши веднаш штом

Поради временските услови, одложено асфалтирањето на дел од „Партизанска“

Поради временските услови, одложено асфалтирањето на дел од „Партизанска“

Поради временските услови, одложено асфалтирањето на дел од „Партизанска“ Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до ул. „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на

Поради временските услови, одложено асфалтирањето на дел „Партизанска“

Поради временските услови, одложено асфалтирањето на дел „Партизанска“

Поради временските услови, одложено асфалтирањето на дел „Партизанска“ Град Скопје ги информира граѓаните дека поради временските услови се одложува предвиденото асфалтирање на дел од булеварот „Партизански одреди“, на дел од мостот „Обединети Нации“ до ул. „Московска“, во правец на движење од Ѓорче Петров кон Центар. Предвиденото нанесување на финалниот