притисни ентер »

WhatsApp објасни што ќе се случи ако ги одбиете промените на правилата за приватност

WhatsApp објасни што ќе се случи ако ги одбиете промените на правилата за приватност

WhatsApp минатата недела објави дека ќе започне да им испраќа на корисниците порака со информации за нови промени во политиката за приватност, пред да побара од корисниците повторно да ги прифатат. Се споменува и дека во рамките на апликацијата ќе биде додаден транспарент со информации за новите правила и како да се справат со приватните податоци на

WhatsApp објасни што ќе се случи ако ги одбиете промените на правилата за приватност

WhatsApp објасни што ќе се случи ако ги одбиете промените на правилата за приватност

СОФТВЕР , Тренди WhatsApp објасни што ќе се случи ако ги одбиете промените на правилата за приватност 7 минути 1 1 WhatsApp минатата недела објави дека ќе започне да им испраќа на корисниците порака со информации за нови промени во политиката за приватност, пред да побара од корисниците повторно да ги прифатат. Се споменува и дека во рамките на апликацијата

WhatsApp продолжува да воведува контроверзни правила

WhatsApp продолжува да воведува контроверзни правила

Компанијата Facebook се обидува на секој начин да ја врати довербата на корисниците, што и самите ја нарушија кога поставија нови услови за приватност за користење на апликацијата WhatsApp.. За потсетување, минатиот месец корисниците на апликацијата WhatsApp добија известување пренатрупано со многу законски термини, во кое, меѓу другото, се содржи

НОВИ ПРАВИЛА на WhatsApp: Или ги прифаќате или останувате без профил!

НОВИ ПРАВИЛА на WhatsApp: Или ги прифаќате или останувате без профил!

WhatsApp објави дека на своите корисници ќе почне да им испраќа порака со информации за нови промени во политиката за приватност, пред да побара од корисниците повторно да ги прифатат. Исто така, се споменува дека во рамките на апликацијата ќе биде додаден транспарент со информации за новите правила и како да се справат со приватните податоци на корисниците

Не сакате да ја прифатите новата политика за приватност? Еве што ќе се случи со вашата сметка на WhatsApp!

Не сакате да ја прифатите новата политика за приватност? Еве што ќе се случи со вашата сметка на WhatsApp!

Не сакате да ја прифатите новата политика за приватност? Еве што ќе се случи со вашата сметка на WhatsApp! WhatsApp минатата недела објави дека ќе започне да им испраќа на корисниците порака со информации за нови промени во политиката за приватност, пред да побара од корисниците повторно да ги прифатат. Исто така се споменува дека во рамките на апликацијата

WhatsApp продолжува да воведува контроверзни правила

WhatsApp продолжува да воведува контроверзни правила

Компанијата Facebook се обидува на секој начин да ја врати довербата на корисниците, што и самите ја нарушија кога поставија нови услови за приватност за користење на апликацијата WhatsApp.. За потсетување, минатиот месец корисниците на апликацијата WhatsApp добија известување пренатрупано со многу законски термини, во кое, меѓу другото, се содржи

„WhatsApp“ не отстапува од својата политика за приватност на корисниците

„WhatsApp“ не отстапува од својата политика за приватност на корисниците

Компанијата „WhatsApp“ во сопственост на „Facebook“ соопшти дека ќе ги извести корисниците за нивната политика за приватност во „следните недели“. Тие велат дека овојпат ќе обезбедат повеќе информации за промените пред да биде побарано од корисниците да се согласат на новите услови. „ Во следните недели, ќе прикажеме порака во „WhatsApp“ со повеќе