притисни ентер »

Ви треба помош по сообраќајка? Volvo има апликација и за тоа (ВИДЕО)

Ви треба помош по сообраќајка? Volvo има апликација и за тоа (ВИДЕО)

Volvo на своите клиенти им понуди нова бесплатна апликација дизајнирана да дава совети и помош по можна сообраќајна несреќа. Volvo е светски призната како компанија која обрнува големо внимание на безбедноста на патниците, преку технологии кои помагаат до несреќа воопшто и да не дојде, како и преку системи за активна и пасивна безбедноснст кои ја намалуваат

Ви треба помош по сообраќајка? Volvo има апликација и за тоа (ВИДЕО)

Ви треба помош по сообраќајка? Volvo има апликација и за тоа (ВИДЕО)

Volvo на своите клиенти им понуди нова бесплатна апликација дизајнирана да дава совети и помош по можна сообраќајна несреќа. Volvo е светски призната како компанија која обрнува големо внимание на безбедноста на патниците, преку технологии кои помагаат до несреќа воопшто и да не дојде, како и преку системи за активна и пасивна безбедноснст кои ја намалуваат

Volvo помага при сообраќајна несреќа

Volvo помага при сообраќајна несреќа

Volvo на своите купувачи им нуди бесплатна апликација која ќе им помогне при сообраќајна незгода Целта на апликацијата е на возачот да му пружи совет и помош доколку се случи сообраќајна незгода. Volvo е позната по технолошки напредните системи кои ги вградува во своите возила а ја намалуваат можноста и тежината на повредите во случај на незгода, бидејќи