притисни ентер »

Карате: Недев меѓу четворицата во Бразил

Карате: Недев меѓу четворицата во Бразил

Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил. - Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ. Според програмата СШ ќе се одржи на 6,7 и 8 декември, а за Македонија ова ќе биде 15-то учество на светските шампионати, соопшти Македонската традиционална карате

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил. – Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ. Според програмата СШ ќе се одржи на 6,7 и 8 декември, а за Македонија ова ќе биде 15-то учество на светските шампионати, соопшти Македонската традиционална карате

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил. Покрај Недев на семинарот свое излагање ќе имаат и: Рикардо Луис Буци-Бразил, Хусто Гомез-Аргентина и Мусат Корнел-Романија, сите повеќекратни светски, европски и панамерички шампиони.

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев на семинар во Бразил

Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил. - Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ. Според програмата СШ ќе се одржи на 6,7 и 8 декември, а за Македонија ова ќе биде 15-то учество на светските шампионати, соопшти Македонската традиционална карате

Дејан Недев избран меѓу четирите најдобри каратисти на светот

Дејан Недев избран меѓу четирите најдобри каратисти на светот

Дејан Недев е избран меѓу четирите светски ИТКФ карате легенди кој денес и утре ќе одржат карате семинар во Куритиба, Бразил заедно со Рикардо Луис Буци-Бразил, Хусто Гомез-Аргентина и Мусат Корнел-Романија сите повеќекратни светски, европски и панамерички шампиони. Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ

Дејан Недев еден од четворицата избрани каратисти кои ќе одржат семинар во Бразил

Дејан Недев еден од четворицата избрани каратисти кои ќе одржат семинар во Бразил

Дејан Недев е избран меѓу четирите каратисти кои денес и утре ќе одржат семинар во Куритиба, Бразил.Ова е голема чест и признание за нашиот каратист од светската карате федерација ИТКФ. Според програмата СШ ќе се одржи на 6,7 и 8 декември, а за Македонија ова ќе биде 15-то учество на светските шампионати, соопшти Македонската традиционална карате федерација

Недеви од утре на СП во традиционално карате во Бразил

Недеви од утре на СП во традиционално карате во Бразил

Од 4 до 8 декември во Куритиба, Бразил ќе се одржи 20. ИТКФ Официјален Светски шампионат во традиционално карате. На светскиот шампионат во Куритиба ќе настапат нашите најуспешни, најтрофејни и најискусни натпреварувачи браќата Дејан и Аљоша Недеви. Заедно со нив ќе патува и селекторот Венцислав Недев, кој покрај другото ќе биде и судија на шампионатот

Недеви од утре на СП во традиционално карате во Бразил

Недеви од утре на СП во традиционално карате во Бразил

Од 4 до 8 декември во Куритиба, Бразил ќе се одржи 20. ИТКФ Официјален Светски шампионат во традиционално карате. На светскиот шампионат во Куритиба ќе настапат нашите најуспешни, најтрофејни и најискусни натпреварувачи браќата Дејан и Аљоша Недеви. Заедно со нив ќе патува и селекторот Венцислав Недев, кој покрај другото ќе биде и судија на шампионатот

Недеви на 20. ИТКФ Светски шампионат во традиционално карате во Бразил

Недеви на 20. ИТКФ Светски шампионат во традиционално карате во Бразил

Oд 4 до 8 декември 2019 година во Куритиба, Бразил ќе се одржи 20. ИТКФ Официјален Светски шампионат во традиционално карате. На светскиот шампионат во Куритиба ќе настапат нашите најуспешни, најтрофејни и најискусните натпреварувачи браќата Дејан и Аљоша Недеви освојувачи на многу медали од европските и светските првенства и купови во традиционално

Недеви на 20. ИТКФ Светски шампионат во традиционално карате во Бразил

Недеви на 20. ИТКФ Светски шампионат во традиционално карате во Бразил

Oд 4 до 8 декември 2019 година во Куритиба, Бразил ќе се одржи 20. ИТКФ Официјален Светски шампионат во традиционално карате. На светскиот шампионат во Куритиба ќе настапат нашите најуспешни, најтрофејни и најискусните натпреварувачи браќата Дејан и Аљоша Недеви освојувачи на многу медали од европските и светските првенства и купови во традиционално

Недеви од утре на СП во традиционално карате во Бразил

Недеви од утре на СП во традиционално карате во Бразил

Од 4 до 8 декември во Куритиба, Бразил ќе се одржи 20. ИТКФ Официјален Светски шампионат во традиционално карате. На светскиот шампионат во Куритиба ќе настапат нашите најуспешни, најтрофејни и најискусни натпреварувачи браќата Дејан и Аљоша Недеви. Заедно со нив ќе патува и селекторот Венцислав Недев, кој покрај другото ќе биде и судија на шампионатот