притисни ентер »

Бачев: Апасиев е награден со стан во Аеродром, вози Алфа Ромео, а партијата од 2017 година има добиено 280.000 евра

Бачев: Апасиев е награден со стан во Аеродром, вози Алфа Ромео, а партијата од 2017 година има добиено 280.000 евра

Јанко Бачев истакна дека Левица е наменска партија и дека лажно се претставуваат во јавноста. -Формирана е наменски за изборите. Таа партија е формирана есента 2015 година тогаш ВМРО-ДПМНЕ оценува дека му треба наменска партија. Мијалков го задолжува Емил Димитриев, од Левица сакале да биде Лабористичка партија, но ВМРО смета дека е посоодветно да

Бачев: Апасиев е лажен левичар, има добиено 280.000 евра од 2017 до 2020 година

Бачев: Апасиев е лажен левичар, има добиено 280.000 евра од 2017 до 2020 година

Во гостувањето во Само Вистина, Јанко Бачев рече дека Левица е наменска партија и дека лажно се претставуваат во јавноста. -Формирана е наменски за изборите. Таа партија е формирана есента 2015 година тогаш ВМРО-ДПМНЕ оценува дека му треба наменска партија. Мијалков го задолжува Емил Димитриев, од Левица сакале да биде Лабуристичка партија, но ВМРО