притисни ентер »

Сајбер експерт открива зошто не би требало да го користите Messenger

Сајбер експерт открива зошто не би требало да го користите Messenger

СОФТВЕР , Тренди Сајбер експерт открива зошто не би требало да го користите Messenger 7 минути 0 0 Корисниците на Facebook Messenger можеби треба да размислат да се откажат од популарната апликација по советот на експертот за сајбер безбедност Зака Дофман, кој вели дека користењето на услугите во моментов на апликацијата може сериозно да го ризикува

Сајбер експерт открива зошто не би требало да го користите Messenger

Сајбер експерт открива зошто не би требало да го користите Messenger

Корисниците на Facebook Messenger можеби треба да размислат да се откажат од популарната апликација по советот на експертот за сајбер безбедност Зака Дофман, кој вели дека користењето на услугите во моментов на апликацијата може сериозно да го ризикува пресретнувањето на испратените пораки. „Треба да се префрлите на лична комуникација и разговор или

Фејсбук Месинџер е голема закана за безбедноста на интернет

Фејсбук Месинџер е голема закана за безбедноста на интернет

Експертот за сајбер безбедност, Зака Дофман, тврди дека Фејсбук Месинџер е закана за приватноста за корисниците. Според него, не треба да го користиме овој чет, затоа што се уште нема воведено end-to-end енкрипција, која е веќе воведена од Сигнал, Вацап и Вајбер. „Треба да се префрлите на лична комуникација и разговор или што и да сакате да е безбедно,

Експерт по сајбер безбедност открива зошто не би требало да користите Месинџер

Експерт по сајбер безбедност открива зошто не би требало да користите Месинџер

Експерт по сајбер безбедност открива зошто не би требало да користите Месинџер Корисниците на Фејсбук Месинџер можеби треба да размислат да се откажат од популарната апликација по советот на експертот за сајбер безбедност Зака Дофман, кој вели дека користењето на услугите во моментов на апликацијата може сериозно да го ризикува пресретнувањето на испратените