притисни ентер »

Совети за дезинфекција на возилата

Совети за дезинфекција на возилата

МАКПЕТРОЛ ИНФО-ПОИНТ Коронавирусот не е шега, па затоа почитувајте ги мерките за заштита. Дезинфекцијата е клучна за спречување на ширењето на коронавирусот. Како што редовно треба да ги миеме рацете и да ги чистиме површините во домот, така е неопходно да се врши дезинфекција и на вашето возило. Секогаш е добро да се преземаат мерки за заштита, па

Совети за дезинфекција на возилата

Совети за дезинфекција на возилата

Коронавирусот не е шега, па затоа почитувајте ги мерките за заштита. Дезинфекцијата е клучна за спречување на ширењето на коронавирусот. Како што редовно треба да ги миеме рацете и да ги чистиме површините во домот, така е неопходно да се врши дезинфекција и на вашето возило. Секогаш е добро да се преземаат мерки за заштита, па затоа во продолжение

Совети за дезинфекција на возилата

Совети за дезинфекција на возилата

Макпетрол излегува со соопштение со совети за мерките за заштита: “Коронавирусот не е шега, па затоа почитувајте ги мерките за заштита. Дезинфекцијата е клучна за спречување на ширењето на коронавирусот. Како што редовно треба да ги миеме рацете и да ги чистиме површините во домот, така е неопходно да се врши дезинфекција и на вашето возило. Секогаш

Макпетрол ИНФО-ПОИНТ: Совети за дезинфекција на возилата

Макпетрол ИНФО-ПОИНТ: Совети за дезинфекција на возилата

Коронавирусот не е шега, па затоа почитувајте ги мерките за заштита. Дезинфекцијата е клучна за спречување на ширењето на коронавирусот. Како што редовно треба да ги миеме рацете и да ги чистиме површините во домот, така е неопходно да се врши дезинфекција и на вашето возило. Секогаш е добро да се преземаат мерки за заштита, па затоа во продолжение

Совети за дезинфекција на возилата

Совети за дезинфекција на возилата

Коронавирусот не е шега, па затоа почитувајте ги мерките за заштита. Дезинфекцијата е клучна за спречување на ширењето на коронавирусот. Како што редовно треба да ги миеме рацете и да ги чистиме површините во домот, така е неопходно да се врши дезинфекција и на вашето возило. Секогаш е добро да се преземаат мерки за заштита, па затоа во продолжение

Совети за дезинфекција на возилата

Совети за дезинфекција на возилата

Коронавирусот не е шега, па затоа почитувајте ги мерките за заштита. Дезинфекцијата е клучна за спречување на ширењето на коронавирусот. Како што редовно треба да ги миеме рацете и да ги чистиме површините во домот, така е неопходно да се врши дезинфекција и на вашето возило. Секогаш е добро да се преземаат мерки за заштита, па затоа во продолжение

Совети за дезинфекција на возилата

Совети за дезинфекција на возилата

Коронавирусот не е шега, па затоа почитувајте ги мерките за заштита. Дезинфекцијата е клучна за спречување на ширењето на коронавирусот. Како што редовно треба да ги миеме рацете и да ги чистиме површините во домот, така е неопходно да се врши дезинфекција и на вашето возило. Секогаш е добро да се преземаат мерки за заштита, па затоа во продолжение

Места во автомобилот кои забораваме да ги чистиме: Домашни методи за дезинфекција

Места во автомобилот кои забораваме да ги чистиме: Домашни методи за дезинфекција

За да го заштитиме нашето здравје од КОВИД-19, се фокусираме на миење на рацете и дезинфекција на домот, заборавајќи дека автомобилот е исто така многу често место кое може да биде подложнона вируси и бактерии. Допираме многу површини во автомобилот и не сфаќаме како можат да нè заразат. Кои се местата во нашиот автомобил што треба редовно да ги дезинфицираме

Порше Македонија советува: Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата

Порше Македонија советува: Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата

ИГРИ Порше Македонија советува: Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата Никола Бурагев 3 минути 0 0 Порше Македонија советува: Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус

Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете безбедни е да останете дома. Но, што ако треба да одите некаде со автомобил? Следете ги овие совети. Главното правило е да се минимизира контактот со други лица. Но, доколку морате да патувате, заштитете се. „Идеално би било доколку

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус

Светот е под влијание на пандемијата на коронавирус, а главна препорака е да се седи дома, но еве неколку совети доколку треба некаде да одите со автомобил Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете безбедни е да останете дома. Но, што ако треба да одите некаде со автомобил

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус?

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус?

Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете безбедни е да останете дома. Но, што ако треба да одите некаде со автомобил? Главното правило е да се минимизира контактот со други лица. Но, доколку морате да патувате, заштитете се. „Идеално би било доколку не одете никаде, но доколку

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус

Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете безбедни е да останете дома. Но, што ако треба да одите некаде со автомобил? Следете ги овие совети. Главното правило е да се минимизира контактот со други лица. Но, доколку морате да патувате, заштитете се. „Идеално би било доколку

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус

Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете безбедни е да останете дома. Но, што ако треба да одите некаде со автомобил? Следете ги овие совети. Главното правило е да се минимизира контактот со другилица. Но, доколку морате да патувате, заштитете се. „Идеално би било доколку

Најбезбедно е да останете дома, но ако мора да патувате следете ги препораките

Најбезбедно е да останете дома, но ако мора да патувате следете ги препораките

„Останете дома“ е најчестиот совет од медицинските лица за заштита од пандемијата предизвикана од вирусот КОВИД-19. Државните институции препорачуваат да не се патува без поголема потреба и да се остане дома. Сепак, патувањето е неопходно за извршување на значителен дел од секојдневните, како работни, така и приватни обврски. Доколку, сепак, мора да

Порше советува како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемија

Порше советува како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемија

Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете безбедни е да останете дома. Но, што ако треба да одите некаде со автомобил? Следете ги овие совети. Главното правило е да се минимизира контактот со други лица. Но, доколку морате да патувате, заштитете се. „Идеално би било доколку

Порше Македонија советува: Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата

Порше Македонија советува: Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата

Порше Македонија советува: Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете безбедни е да останете дома. Но, што ако треба да одите некаде со автомобил? Следете ги овие совети. Главното правило е да се минимизира

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус

Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете безбедни е да останете дома. Но, што ако треба да одите некаде со автомобил? Следете ги овие совети. Главното правило е да се минимизира контактот со други лица. Но, доколку морате да патувате, заштитете се. „Идеално би било доколку

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус?

Како да бидете безбедни кога патувате со автомобил за време на пандемијата на коронавирус?

Целиот свет е под влијание на новата глобална пандемија на коронавирус. Наједноставниот совет за тоа како да останете безбедни е да останете дома. Но, што ако треба да одите некаде со автомобил? Следете ги овие совети. Главното правило е да се минимизира контактот со други лица. Но, доколку морате да патувате, заштитете се. „Идеално би било доколку