Најглупавиот крал во историјата на човештвото конечно е поразен

Според книгата на Вулф, Трамп е душевно болен, има рани знаци на деменција или дека е целосно сенилен, дека нема појма од ништо. Ништо не чита и никогаш нема ништо прочитано. Не е во состојба да прочита подолга реченица или подолг текст од еден твит. Книгата „Оган и бес: одвнатре во Трамповата Бела куќа“ (Fire and Fury: Inside the Trump White House),