притисни ентер »

Научниците открија кој е најчестиот симптом на коронавирусот

Научниците открија кој е најчестиот симптом на коронавирусот

Uncategorized Научниците открија кој е најчестиот симптом на коронавирусот 1 минута 0 0 Научниците од Кралскиот колеџ во Лондон дошле до заклучок дека најочигледниот симптом на зараза со коронавирусот е губење на сетилото за мирис. Според резултатите на британската студија, губењето на способноста за препознавање на мирис било забележано кај речиси

Водечки американски виролог открива многу моќно оружје против коронавирусот

Водечки американски виролог открива многу моќно оружје против коронавирусот

Uncategorized Водечки американски виролог открива многу моќно оружје против коронавирусот 3 минути 0 0 Американскиот центар за контрола и превенција (CDC), тамошната агенција за јавно здравство, со децении беше водечка установа кога станува збор за борба со различни здравствени крзи, но на општо изненадување на сите во екот на пандемијата коронавирус

Американски виролог: Ќе ви откријам многу моќно оружје против корона, вирусот кој што е три пати посериозен од обичниот грип

Американски виролог: Ќе ви откријам многу моќно оружје против корона, вирусот кој што е три пати посериозен од обичниот грип

Американскиот центар за контрола и превенција (CDC), тамошната агенција за јавно здравство, со децении беше водечка установа кога станува збор за борба со различни здравствени крзи, но на општо изненадување на сите во екот на пандемијата коронавирус не се огласува многу често. Сепак, неодамна директорот на оваа агенција и познат виролог, Роберт Редфилд,

Американски виролог го откри најмоќното “оружје” против коронавирусот

Американски виролог го откри најмоќното “оружје” против коронавирусот

Американскиот центар за контрола и превенција (CDC), тамошната агенција за јавно здравство, со децении беше водечка установа кога станува збор за борба со различни здравствени кризи, но на општо изненадување на сите во екот на пандемијата коронавирус не се огласува многу често. Сепак, неодамна директорот на оваа агенција и познат виролог, Роберт Редфилд,