притисни ентер »

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и контролирана од странски центар и дека граѓаните масовно ќе бојкотираат и нема да излезат на референдумот. Граѓаните

Бачев на средби со граѓаните: На 30 септември со бојкот да ја спречиме марионетската власт да избрише сѐ што е македонско

Бачев на средби со граѓаните: На 30 септември со бојкот да ја спречиме марионетската власт да избрише сѐ што е македонско

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните во општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Притоа, претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, кој е дел од Кризниот штаб против референдумот составен од повеќе од 70 организации ги повика граѓаните на бојкот и да не се плашат од притисоците и заканите

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. „Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и контролирана од странски центар и дека граѓаните масовно ќе бојкотираат и нема да излезат на референдумот. Граѓаните

Бачев:На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Бачев:На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и контролирана од странски центар и дека граѓаните масовно ќе бојкотираат и нема да излезат на референдумот. Граѓаните

Бачев:На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Бачев:На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и контролирана од странски центар и дека граѓаните масовно ќе бојкотираат и нема да излезат на референдумот. Граѓаните изразија голем револт од капитулантскиот и штетен договор со Грција за промена на името, идентитетот и историјата на македонскиот

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме и да ја спречиме марионетската власт да избрише се што е македонско

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме и да ја спречиме марионетската власт да избрише се што е македонско

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме и да ја спречиме марионетската власт да избрише се што е македонско Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена

Бачев на средби со граѓаните: На 30 септември со бојкот да ја спречиме марионетската власт да избрише сѐ што е македонско

Бачев на средби со граѓаните: На 30 септември со бојкот да ја спречиме марионетската власт да избрише сѐ што е македонско

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните во општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Притоа, претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, кој е дел од Кризниот штаб против референдумот, составен од повеќе од 70 организации, ги повика граѓаните на бојкот и да не се плашат од притисоците и заканите

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и контролирана од странски центар и дека граѓаните масовно ќе бојкотираат и нема да излезат на референдумот. Граѓаните

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

„Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и контролирана од странски центар и дека граѓаните масовно ќе бојкотираат и нема да излезат на референдумот. Граѓаните

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Бачев: На 30 септември сите заедно да бојкотираме

Скопје, 13 септември 2018 Караванот на Кризниот штаб против референдумот вчера имаше средби со граѓаните на општинте Валандово, Дојран, Богданци и Гевгелија. Општ впечаток на средбите беше дека Македонија мора да се одбрани од пучистичката власт во Скопје купена и контролирана од странски центар и дека граѓаните масовно ќе бојкотираат и нема да излезат

Референдум 2018: Собир на „Бојкотирам“ утре во Гостивар

Референдум 2018: Собир на „Бојкотирам“ утре во Гостивар

Кризниот штаб против Референдумот утре ќе одржи собир во Гостивар под мотото „Македонија бојкотира“. Штабот води кампања за неизлегување и бојкот на Референдумот со став дека договорот со Грција е  штетен договор кој носи промена на идентитетот и историјата на македонскиот народ „Соочени сме со историски момент каде е важно како Македонци да останеме

Очекуваме ВМРО-ДПМНЕ да го израдува народот со одлука за бојкот, велат од Кризниот штаб против референдумот

Очекуваме ВМРО-ДПМНЕ да го израдува народот со одлука за бојкот, велат од Кризниот штаб против референдумот

Кризниот штаб против референдумот, „Македонија бојкотира“, очекува од ВМРО-ДПМНЕ денеска да го израдува народот со, како што велат оттаму, единствено исправна одлука, а тоа според нив е одлука за бојкот и неизлегување на референдумот. „Во овие тешки моменти за татковината кога пучистичката власт во Скопје е во очајнички обид да сруши се што е македонско,

Очекуваме ВМРО-ДПМНЕ да го израдува народот со одлука за бојкот, велат од Кризниот штаб против референдумот

Очекуваме ВМРО-ДПМНЕ да го израдува народот со одлука за бојкот, велат од Кризниот штаб против референдумот

Кризниот штаб против референдумот, „Македонија бојкотира“, очекува од ВМРО-ДПМНЕ денеска да го израдува народот со, како што велат оттаму, единствено исправна одлука, а тоа според нив е одлука за бојкот и неизлегување на референдумот. „Во овие тешки моменти за татковината кога пучистичката власт во Скопје е во очајнички обид да сруши се што е македонско,

Кризниот штаб против референдумот очекува ВМРО - ДПМНЕ да донесе одлука за бојкот

Кризниот штаб против референдумот очекува ВМРО - ДПМНЕ да донесе одлука за бојкот

Во овие тешки моменти за Татковината кога пучистичката власт во Скопје е во очајнички обид да сруши се што е македонско, ВМРО-ДПМНЕ да застане на страната на македонскиот народ, поголем дел од граѓаните, Македонците во странство, кои нема да излезат на претстојниот референдум оти не сакаат промена на вековното македонско име. Кризниот штаб против референдумот

Кризниот штаб против референдумот очекува ВМРО-ДПМНЕ да донесе одлука за бојкот

Кризниот штаб против референдумот очекува ВМРО-ДПМНЕ да донесе одлука за бојкот

„Кризниот штаб против референдумот очекува од ВМРО-ДПМНЕ денеска да го израдува народот со единствено исправната одлука, а тоа е одлука за бојкот и неизлегување на референдумот“, коментираат опозиционерите. „Во овие тешки моменти за Татковината кога пучистичката власт во Скопје е во очајнички обид да сруши се што е македонско, ВМРО-ДПМНЕ да застане

Бојкотирам: ВМРО-ДПМНЕ да го израдува народот и да повика на бојкот на референдумот

Бојкотирам: ВМРО-ДПМНЕ да го израдува народот и да повика на бојкот на референдумот

Кризниот штаб против референдумот очекува од ВМРО-ДПМНЕ денеска да го израдува народот со единствено исправната одлука, а тоа е одлука за бојкот и неизлегување на референдумот - се вели во соопштението на иницијативата Бојкотирам. „Во овие тешки моменти за Татковината кога пучистичката власт во Скопје е во очајнички обид да сруши се што е македонско,

Кризен штаб против референдумот во Кавадарци: Светот гледа дека Македонците масовно ќе бојкотираат

Кризен штаб против референдумот во Кавадарци: Светот гледа дека Македонците масовно ќе бојкотираат

Караванот на Кризниот штаб против референдумот синоќа имаше средби со граѓаните во општина Кавадарци. На средбите граѓаните масовно порачаа дека со бојкот ќе го спречиме бришењето на се што е македонско и дека никој не може да ни го промени името и идентитетот. Капитулантскиот и штетен договор со Грција за промена на името, идентитетот и историјата

Kризен штаб против референдумот во Кавадарци: Светот гледа дека Македонците масовно ќе бојкотираат

Kризен штаб против референдумот во Кавадарци: Светот гледа дека Македонците масовно ќе бојкотираат

Караванот на Кризниот штаб против референдумот синоќа имаше средби со граѓаните во општина Кавадарци. На средбите граѓаните порачаа дека со бојкот ќе го спречат бришењето на се што е македонско и дека никој не може да го промени името и идентитетот. ,,Капитулантскиот и штетен договор со Грција за промена на името, идентитетот и историјата на македонскиот

Македонија Бојкотира: Со бојкот ќе го спречиме бришењето на се што е македонско

Македонија Бојкотира: Со бојкот ќе го спречиме бришењето на се што е македонско

Караванот на „Кризниот штаб против референдумот“ синоќа имаше средби со граѓаните во општина Кавадарци. „На средбите граѓаните масовно порачаа дека со бојкот ќе го спречиме бришењето на се што е македонско и дека никој не може да ни го промени името и идентитетот. Капитулантскиот и штетен договор со Грција за промена на името, идентитетот и историјата

Македонија Бојкотира: Со бојкот ќе го спречиме бришењето на се што е македонско

Македонија Бојкотира: Со бојкот ќе го спречиме бришењето на се што е македонско

Според соопштението од Центар за комуникации на Кризниот штаб против референдумот на средбите граѓаните масовно порачаа дека со бојкот ќе го спречиме бришењето на се што е македонско и дека никој не може да ни го промени името и идентитетот. Капитулантскиот и штетен договор со Грција за промена на името, идентитетот и историјата на македонскиот народ,