притисни ентер »

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент

Вчера попладне, 84-годишен пациент избегал од модуларната болница во Штип, но подоцна бил вратен од полициски службеници. „На 26.09.2021 во 15.47 часот во СВР Штип, од модуларната болница при Клиничка болница Штип било пријавено дека 84 годишен пациент ја напуштил болницата. Од страна на полициски службеници од Полициската станица Штип лицето било

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент

Вчера попладне, 84-годишен пациент избегал од модуларната болница во Штип, но подоцна бил вратен од полициски службеници. „На 26.09.2021 во 15.47 часот во СВР Штип, од модуларната болница при Клиничка болница Штип било пријавено дека 84 годишен пациент ја напуштил болницата. Од страна на полициски службеници од Полициската станица Штип лицето било

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент

Вчера попладне, 84-годишен пациент избегал од модуларната болница во Штип, но подоцна бил вратен од полициски службеници. „На 26.09.2021 во 15.47 часот во СВР Штип, од модуларната болница при Клиничка болница Штип било пријавено дека 84 годишен пациент ја напуштил болницата. Од страна на полициски службеници од Полициската станица Штип лицето било

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент

Вчера попладне, 84-годишен пациент избегал од модуларната болница во Штип, но подоцна бил вратен од полициски службеници. „На 26.09.2021 во 15.47 часот во СВР Штип, од модуларната болница при Клиничка болница Штип било пријавено дека 84 годишен пациент ја напуштил болницата. Од страна на полициски службеници од Полициската станица Штип лицето било

ИЗБЕГАЛ пациент од штипската модуларна болница! Го вратила полиција

ИЗБЕГАЛ пациент од штипската модуларна болница! Го вратила полиција

Вчера попладне, 84-годишен пациент избегал од модуларната болница во Штип, но подоцна бил вратен од полициски службеници. – На 26.09.2021 во 15:47 часот во СВР Штип, од модуларната болница при Клиничка болница Штип било пријавено дека 84 годишен пациент ја напуштил болницата. Од страна на полициски службеници од Полициската станица Штип лицето било

Осумдесет и четиригодишен пациент од Кочани побегнал од штипската модуларна болница, набргу е вратен назад

Осумдесет и четиригодишен пациент од Кочани побегнал од штипската модуларна болница, набргу е вратен назад

Осумдесет и четиригодишен пациент од Кочани кој вчера побегнал од штипската модуларна болница ја искористил приликата кога здравствениот персонал носи група на пациенти на одделот за рентгенологија. Директорот на Клиничка болница-Штип, Ален Ѓеорѓијев појаснува дека пациентот уште од раните утрински часови барал да ја напушти болницата, но поради сериозната

84-годишен пациент со корона избегал од модуларната болница во Штип

84-годишен пациент со корона избегал од модуларната болница во Штип

84-годишен пациент кој имал корона, вчера попладне избегал од модуларната болница во Штип, но подоцна бил вратен од полициски службеници. – На 26.09.2021 во 15.47 часот во СВР Штип, од модуларната болница при Клиничка болница Штип било пријавено дека 84 годишен пациент ја напуштил болницата. Од страна на полициски службеници од Полициската станица

Осумдесет и четиригодишен пациент од Кочани побегнал од штипската модуларна болница, набргу е в

Осумдесет и четиригодишен пациент од Кочани побегнал од штипската модуларна болница, набргу е в

Директорот на Клиничка болница-Штип, Ален Ѓеорѓијев појаснува дека пациентот уште од раните утрински часови барал да ја напушти болницата, но поради сериозната здравствена состојба е задржан на лекување. Кога персоналот излегувал од болницата со пациентите 84-годишниот пациент ја искористил приликата и излегол низ отворената врата. Здравствениот персонал

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент

ИЗВОР Скопје24 | септември 27, 2021 Вчера попладне, 84-годишен пациент избегал од модуларната болница во Штип, но подоцна бил вратен од полициски службеници. На 26.09.2021 во 15.47 часот во СВР Штип, од модуларната болница при Клиничка болница Штип било пријавено дека 84 годишен пациент ја напуштил болницата. Од страна на полициски службеници од Полициската

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент – полицијата го нашла на плоштад, па го вратила

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент – полицијата го нашла на плоштад, па го вратила

Од модуларната болница во Штип избегал 84-годишен пациент – полицијата го нашла на плоштад, па го вратила Вчера попладне, 84-годишен пациент избегал од модуларната болница во Штип, но подоцна бил вратен од полициски службеници. – На 26.09.2021 во 15.47 часот во СВР Штип, од модуларната болница при Клиничка болница Штип било пријавено дека 84 годишен

Осумдесет и четиригодишен пациент од Кочани побегнал од штипската модуларна болница, набргу е вратен назад

Осумдесет и четиригодишен пациент од Кочани побегнал од штипската модуларна болница, набргу е вратен назад

Осумдесет и четиригодишен пациент од Кочани побегнал од штипската модуларна болница, набргу е вратен назад К.С. Пред 3 минути Ковид-амбуланта / Фото: МИА Осумдесет и четиригодишен пациент од Кочани кој вчера побегнал од штипската модуларна болница ја искористил приликата кога здравствениот персонал носи група на пациенти на одделот за рентгенологија

Нови детали: Пацинетот што избега со Итна помош вратен во модуларната болница во Штип

Нови детали: Пацинетот што избега со Итна помош вратен во модуларната болница во Штип

Осумдесет и четиригодишен пациент од Кочани кој вчера побегнал од штипската модуларна болница ја искористил приликата кога здравствениот персонал носи група на пациенти на одделот за рентгенологија. Директорот на Клиничка болница-Штип, Ален Ѓеорѓијев појаснува дека пациентот уште од раните утрински часови барал да ја напушти болницата, но поради сериозната

Пациент побегнал од штипската модуларна болница, МВР го нашла на градскиот плоштад и го вратила назад

Пациент побегнал од штипската модуларна болница, МВР го нашла на градскиот плоштад и го вратила назад

Осумдесет и четиригодишен пациент од Кочани кој вчера побегнал од штипската модуларна болница ја искористил приликата кога здравствениот персонал носи група на пациенти на одделот за рентгенологија. Директорот на Клиничка болница-Штип, Ален Ѓеорѓијев појаснува дека пациентот уште од раните утрински часови барал да ја напушти болницата, но поради сериозната

Пaниka вo Штип: 84-гoдишeн пaциeнт избeгaл oд мoдyлapнaтa бoлницa – пoлициjaтa гo нaшлa нa плoштaд

Пaниka вo Штип: 84-гoдишeн пaциeнт избeгaл oд мoдyлapнaтa бoлницa – пoлициjaтa гo нaшлa нa плoштaд

Вчера попладне, 84-годишен пациент избегал од модуларната болница во Штип, но подоцна бил вратен од полициски службеници. – На 26.09.2021 во 15.47 часот во СВР Штип, од модуларната болница при Клиничка болница Штип било пријавено дека 84 годишен пациент ја напуштил болницата. Од страна на полициски службеници од Полициската станица Штип лицето било

84-годишен пациент заразен со коронавирус избегал од болницата во Штип

84-годишен пациент заразен со коронавирус избегал од болницата во Штип

84-годишен пациент заразен со коронавирус избегал од болницата во Штип М.Т. Пред 4 минути Ковид центар во Штип/ Фото: МИА Вчера попладне, 84-годишен пациент избегал од модуларната болница во Штип, но подоцна бил вратен од полициски службеници. „На 26.09.2021 во 15.47 часот во СВР Штип, од модуларната болница при Клиничка болница Штип било пријавено