притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Заев

За доброто на граѓаните и Република Македонија метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев. СДСМ за морал и одговорност може да говори кога Зоран Заев ќе си замине од власта, реагираат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, по прозивките на СДСМ , пратениците Вељановски, Димовски и Милошоски да си поднесат оставки. „Заев да престане да се

ВМРО-ДПМНЕ: Метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Заев

ВМРО-ДПМНЕ: Метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Заев

За доброто на граѓаните и Република Македонија метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев. СДСМ за морал и одговорност може да говори кога Зоран Заев ќе си замине од власта, реагираат од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, по прозивките на СДСМ , пратениците Вељановски, Димовски и Милошоски да си поднесат оставки. „Заев да престане да се

ВМРО-ДПМНЕ: Заев мора да запре со политиката на пазарење на сметка на државните и националните интереси

ВМРО-ДПМНЕ: Заев мора да запре со политиката на пазарење на сметка на државните и националните интереси

„Зоран Заев продолжува со распродажбата на државните и националните интереси со единствена цел остварување на своите лични аспирации за власт, пари и моќ. Аболицираниот Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат партиските ги ставаат пред државните и националните интереси. Полека но сигурно Македонија станува непрепознатлива држава за граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: Што разговараа Зоран Заев и Али Ахмети на тајната средба?

ВМРО-ДПМНЕ: Што разговараа Зоран Заев и Али Ахмети на тајната средба?

Зоран Заев продолжува со распродажбата на државните и националните интереси со единствена цел остварување на своите лични аспирации за власт, пари и моќ. Аболицираниот Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат партиските ги ставаат пред државните и националните интереси. Ова се истакнува во денешното соопштение од опозициската ВМРО-ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ: Да се спроведе Европски попис, а не попис каков што Заев договорил на тркалезна маса

ВМРО-ДПМНЕ: Да се спроведе Европски попис, а не попис каков што Заев договорил на тркалезна маса

Зоран Заев продолжува со распродажбата на државните и националните интереси со единствена цел остварување на своите лични аспирации за власт, пари и моќ. Аболицираниот Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат партиските ги ставаат пред државните и националните интереси, соопшти ВМРО-ДПМНЕ. „Полека но сигурно Македонија станува непрепознатлива

ВМРО-ДПМНЕ: Заев да одговори што му ветил на Ахмети

ВМРО-ДПМНЕ: Заев да одговори што му ветил на Ахмети

Зоран Заев продолжува со распродажбата на државните и националните интереси со единствена цел остварување на своите лични аспирации за власт, пари и моќ. Аболицираниот Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат партиските ги ставаат пред државните и националните интереси, истакнуваат од политичката партија ВМРО-ДПМНЕ. „Зоран Заев е должен

ВМРО-ДПМНЕ: Пописот е статистичка, а не политичка операција

ВМРО-ДПМНЕ: Пописот е статистичка, а не политичка операција

Зоран Заев продолжува со распродажбата на државните и националните интереси со единствена цел остварување на своите лични аспирации за власт, пари и моќ. Аболицираниот Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат партиските ги ставаат пред државните и националните интереси. Полека но сигурно Македонија станува непрепознатлива држава за граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ: За доброто на граѓаните и Република Македонија метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев

ВМРО-ДПМНЕ: За доброто на граѓаните и Република Македонија метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев

ВМРО-ДПМНЕ: За доброто на граѓаните и Република Македонија метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев За доброто на граѓаните и Република Македонија метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев, стои во реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ во врска со соопштението на СДСМ. -СДСМ за морал и одговорност може да говори кога

ВМРО-ДПМНЕ: Пописот е статистичка, а не политичка операција

ВМРО-ДПМНЕ: Пописот е статистичка, а не политичка операција

Аболицираниот Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат партиските ги ставаат пред државните и националните интереси. Полека но сигурно Македонија станува непрепознатлива држава за граѓаните кои целиот свој живот го поминале во неа, но Заев не запира тука. Дали Република Македонија и натаму ќе се редефинира, дали ќе се исцртуваат нови граници

„Функциите се минливи, а Македонија е се што имаме, Заев мора да го разбере ова- фотелјата не е поважна од интересите на граѓаните“

„Функциите се минливи, а Македонија е се што имаме, Заев мора да го разбере ова- фотелјата не е поважна од интересите на граѓаните“

Зоран Заев продолжува со распродажбата на државните и националните интереси со единствена цел остварување на своите лични аспирации за власт, пари и моќ. Аболицираниот Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат партиските ги ставаат пред државните и националните интереси, велат од ВМРО-ДПМНЕ. -Полека но сигурно Македонија станува непрепознатлива

ВМРО-ДПМНЕ: Што му отстапи Заев на Ахмети на тајна средба?

ВМРО-ДПМНЕ: Што му отстапи Заев на Ахмети на тајна средба?

Македонскиот премиер Зоран Заев се пазарел со отстапки со лидерот на ДУИ, Али Ахмети, на тајна средба за време пред вториот круг од претседателските избори, вели ВМРО-ДПМНЕ во своето последно соопштение за јавност. „Дали Република Македонија и натаму ќе се редефинира, дали ќе се исцртуваат нови граници? Зоран Заев е должен да им каже на граѓаните дали

ВМРО-ДПМНЕ: Што договориле Заев и Ахмети на тајната средба, дали Македонија ќе се редефинира?

ВМРО-ДПМНЕ: Што договориле Заев и Ахмети на тајната средба, дали Македонија ќе се редефинира?

Македонскиот премиер Зоран Заев се пазарел со отстапки со лидерот на ДУИ, Али Ахмети, на тајна средба за време пред вториот круг од претседателските избори, велат од ВМРО-ДПМНЕ. „Дали Република Македонија и натаму ќе се редефинира, дали ќе се исцртуваат нови граници? Зоран Заев е должен да им каже на граѓаните дали пред вториот круг од претседателските

„Функциите се минливи, а Македонија е се што имаме, Заев мора да го разбере ова- фотелјата не е поважна од интересите на граѓаните“

„Функциите се минливи, а Македонија е се што имаме, Заев мора да го разбере ова- фотелјата не е поважна од интересите на граѓаните“

„Функциите се минливи, а Македонија е се што имаме, Заев мора да го разбере ова- фотелјата не е поважна од интересите на граѓаните“ Зоран Заев продолжува со распродажбата на државните и националните интереси со единствена цел остварување на своите лични аспирации за власт, пари и моќ. Аболицираниот Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат

ВМРО-ДПМНЕ: За доброто на граѓаните, метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев

ВМРО-ДПМНЕ: За доброто на граѓаните, метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев

За доброто на граѓаните и Република Македонија метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев, стои во реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ во врска со соопштението на СДСМ. -СДСМ за морал и одговорност може да говори кога Зоран Заев ќе си замине од власта. Заев да престане да се крие позади оставката на Богоевски. Оставката на Богоевски не го

ВМРО-ДПМНЕ: За доброто на граѓаните и Република Македонија метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев

ВМРО-ДПМНЕ: За доброто на граѓаните и Република Македонија метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев

За доброто на граѓаните и Република Македонија метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев. СДСМ за морал и одговорност може да говори кога Зоран Заев ќе си замине од власта. Заев да престане да се крие позади оставката на Богоевски. Оставката на Богоевски не го покрива фактот дека тој и неговиот ментор се најголеми криминалци

МЕТЛАТА ТРЕБА ДА ЗАИГРА ШТО ПОСКОРО: И треба да почне од Зоран Заев!

МЕТЛАТА ТРЕБА ДА ЗАИГРА ШТО ПОСКОРО: И треба да почне од Зоран Заев!

За доброто на граѓаните и Република Македонија метлата треба да заигра што поскоро и тоа да почне од Зоран Заев, стои во реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ во врска со соопштението на СДСМ. -СДСМ за морал и одговорност може да говори кога Зоран Заев ќе си замине од власта. Заев да престане да се крие позади оcтавката на Богоевски. Оставката на Богоевски не го

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат партиските ги ставаат пред државните и националните интереси

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат партиските ги ставаат пред државните и националните интереси

Зоран Заев продолжува со распродажбата на државните и националните интереси со единствена цел остварување на своите лични аспирации за власт, пари и моќ. Аболицираниот Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат партиските ги ставаат пред државните и националните интереси, пишува во соопштение од ВМРО- ДПМНЕ. Од патијата велат дека полека

ВМРО-ДПМНЕ: Дали ќе се исцртуваат нови граници? Заев е должен да каже за што се разговарало на тајната средба со Ахмети

ВМРО-ДПМНЕ: Дали ќе се исцртуваат нови граници? Заев е должен да каже за што се разговарало на тајната средба со Ахмети

Зоран Заев продолжува со распродажбата на државните и националните интереси со единствена цел остварување на своите лични аспирации за власт, пари и моќ. Аболицираниот Заев и неговата криминална банда по кој знае кој пат партиските ги ставаат пред државните и националните интереси, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Полека но сигурно Македонија станува непрепознатлива