притисни ентер »

Имаме проблем со работна сила, се пожалија бизнисмените на министрите кои им одат во посета

Имаме проблем со работна сила, се пожалија бизнисмените на министрите кои им одат во посета

Со цврсти законски гаранции ги олеснуваме и охрабруваме инвестициите на компаниите во технолошко унапредување и отворање нови работни места, порача министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска при денешната посета на швајцарската компанија „Даниел Рухти“. – Потребите за континуирано техничко и технолошко унапредување на

Апостолска: Со законски гаранции ги охрабруваме компаниите да инвестираат во технологија и нови работни места

Апостолска: Со законски гаранции ги охрабруваме компаниите да инвестираат во технологија и нови работни места

Со цврсти законски гаранции ги олеснуваме и охрабруваме инвестициите на компаниите во технолошко унапредување и отворање нови работни места, порача министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска при денешната посета на швајцарската компанија „Даниел Рухти“. – Потребите за континуирано техничко и технолошко унапредување на

Апостолска: Со законски гаранции ги охрабруваме компаниите да инвестираат во технологија и нови работни места

Апостолска: Со законски гаранции ги охрабруваме компаниите да инвестираат во технологија и нови работни места

Со цврсти законски гаранции ги олеснуваме и охрабруваме инвестициите на компаниите во технолошко унапредување и отворање нови работни места, порача министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска при денешната посета на швајцарската компанија „Даниел Рухти“. – Потребите за континуирано техничко и технолошко унапредување на

Апостолска: Со цврсти гаранции ги охрабруваме компаниите да инвестираат во земјава

Апостолска: Со цврсти гаранции ги охрабруваме компаниите да инвестираат во земјава

Со цврсти законски гаранции ги олеснуваме и охрабруваме инвестициите на компаниите во технолошко унапредување и отворање нови работни места, порача министерката без ресор задолжена за странски инвестиции Зорица Апостолска при денешната посета на швајцарската компанија „Даниел Рухти“. – Потребите за континуирано техничко и технолошко унапредување на

Апостолска во посета на компанијата „Даниел Рухти“

Апостолска во посета на компанијата „Даниел Рухти“

Потребите за континуирано техничко и технолошко унапредување на производствените процеси од страна на компаниите. Со цврсти законски гаранции воведовме олеснувања во реализацијата на нови инвестиции, стабилната финансиска рамка за мерките од Законот за финансиска поддршка на инвестициите влева доверба и охрабрување кај успешните компании да бидат уште