притисни ентер »

БОЖЈО ЧУДО ВО ВЕЛЕС: Местото Црн Камен има иcцeлитeлна мoќ, посетете го за здравје и среќа!

БОЖЈО ЧУДО ВО ВЕЛЕС: Местото Црн Камен има иcцeлитeлна мoќ, посетете го за здравје и среќа!

Според народните верувања ова место се посетува за здравје и среќа, а може и да проверите колку сте гpeшни. Во близина на Велес над утоката над реката Тополка во Вардар се наоѓа манастирот „Свети Димитрија“. Во непосредна близина е и местото неречено Црн Камен. Се наоѓа на дваесетина метри од црквата,и низ него има дупка,премин низ кои луѓето минуваат

БОЖЈО ЧУДО ВО ВЕЛЕС: Местото Црн Камен има иcцeлитeлна мoќ, посетете го за здравје и среќа!

БОЖЈО ЧУДО ВО ВЕЛЕС: Местото Црн Камен има иcцeлитeлна мoќ, посетете го за здравје и среќа!

Според народните верувања ова место се посетува за здравје и среќа, а може и да проверите колку сте гpeшни. Во близина на Велес над утоката над реката Тополка во Вардар се наоѓа манастирот „Свети Димитрија“. Во непосредна близина е и местото неречено Црн Камен. Се наоѓа на дваесетина метри од црквата,и низ него има дупка,премин низ кои луѓето минуваат

БОЖЈО ЧУДО ВО ВЕЛЕС: Местото Црн Камен има иcцeлитeлна мoќ, посетете го за здравје и среќа!

БОЖЈО ЧУДО ВО ВЕЛЕС: Местото Црн Камен има иcцeлитeлна мoќ, посетете го за здравје и среќа!

Според народните верувања ова место се посетува за здравје и среќа, а може и да проверите колку сте гpeшни. Во близина на Велес над утоката над реката Тополка во Вардар се наоѓа манастирот „Свети Димитрија“. Во непосредна близина е и местото неречено Црн Камен. Се наоѓа на дваесетина метри од црквата,и низ него има дупка,премин низ кои луѓето минуваат

Божјо чудо во Велес- посетете го местото Црн Камен за здравје и среќа

Божјо чудо во Велес- посетете го местото Црн Камен за здравје и среќа

Во близина на Велес, над утоката на реката Тополка во Вардар се наоѓа манастирот „Св. Димитрија“. Во непосредна близина е и местото викано Црн Камен – Се наоѓа на дваесетина метри од црквата и низ него има дупка, премин низ кој луѓето минуваат. Некаде околу 469. години манастирот останал затрупан и велешани го заборавиле, но во 1855. година на многу