Сексуалните терапевти откриваат кои се 5-те најчести стравови во сексот

Сексот во голема мера сè уште се третира како табу-тема. Сакаме да разговараме за забавните додатоци на сексот како што се прифаќањето, задоволството, сексуалните играчки, секс позите и интимноста. Но, постојат и помалку забавни нешта за кои треба да се разговара, како на пример, несигурноста, непосакуваната болка, срамот… Поголемиот број луѓе не сакаат