притисни ентер »

Посебен сообраќаен режим викендов во центарот на Скопје

Посебен сообраќаен режим викендов во центарот на Скопје

Поради одржување на најавен јавен собир во недела (16.09.) во Скопје, ќе биде воведен посебен сообраќаен режим. Утре (15.09.) од 13.30 часот на потегот од  улицата Кирил и Методиј пред  канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина  при  што  сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот Кочо Рацин и улиците 11 Октомври, Даме Груев како и други  споредни  улици

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

Поради одржување на јавен собир во текот на претстојниот викенд во Скопје ќе биде воведен посебен сообраќаен режим на улицата „Кирил и Методиј“. Како што информира МВР, во сабота од 13,30 часот на потегот од улицата „Кирил и Методиј“ пред канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот „Кочо

Викендов посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Викендов посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Поради одржување на најавен јавен собир задутре во недела (16.09.) во Скопје, ќе биде воведен посебен сообраќаен режим. Утре (15.09.) од 13,30 часот на потегот од  улицата “Кирил и Методиј“ пред  канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина  при  што  сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот “Кочо Рацин“ и улиците “11-ти Октомври“, “Даме

Викендов посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Викендов посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Министерството за внатрешни работи соопшти дека викендов ќе биде воведен посебен сообраќаен режим во центарот на Скопје. Утре од 13,30 часот на потегот од  улицата „Кирил и Методиј“ пред  канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина  при  што  сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот “Кочо Рацин“ и улиците “11-ти Октомври“, “Даме Груев“

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

Како што информира МВР, во сабота од 13,30 часот на потегот од  улицата „Кирил и Методиј“ пред  канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот „Кочо Рацин“ и улиците “11-ти Октомври“, “Даме Груев“ како и други споредни  улици . Во недела, во  времето  од 12,30 часот, поради одржување на јавен

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

- Поради одржување на јавен собир во текот на претстојниот викенд во Скопје ќе биде воведен посебен сообраќаен режим на улицата „Кирил и Методиј“. Како што информира МВР, во сабота од 13,30 часот на потегот од  улицата „Кирил и Методиј“ пред  канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот „Кочо

Викендов посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Викендов посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Министерството за внатрешни работи соопшти дека викендов ќе биде воведен посебен сообраќаен режим во центарот на Скопје. Утре од 13,30 часот на потегот од  улицата „Кирил и Методиј“ пред  канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина  при  што  сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот “Кочо Рацин“ и улиците “11-ти Октомври“, “Даме Груев“

Викендов посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Викендов посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Министерството за внатрешни работи соопшти дека викендов ќе биде воведен посебен сообраќаен режим во центарот на Скопје. Утре од 13,30 часот на потегот од  улицата „Кирил и Методиј“ пред  канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина  при  што  сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот “Кочо Рацин“ и улиците “11-ти Октомври“, “Даме Груев“

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје, овие улици ќе бидат затворени

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје, овие улици ќе бидат затворени

Поради одржување на најавен јавен собир задутре во недела (16.09.) во Скопје, ќе биде воведен посебен сообраќаен режим. Утре (15.09.) од 13,30 часот на потегот од улицата „Кирил и Методиј“ пред канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот „Кочо Рацин“ и улиците „11-ти Октомври“, „Даме Груев“

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

– Поради одржување на јавен собир во текот на претстојниот викенд во Скопје ќе биде воведен посебен сообраќаен режим на улицата „Кирил и Методиј“. Како што информира МВР, во сабота од 13,30 часот на потегот од  улицата „Кирил и Методиј“ пред  канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот „Кочо

Викендов посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Викендов посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје

Министерството за внатрешни работи соопшти дека викендов ќе биде воведен посебен сообраќаен режим во центарот на Скопје. Утре од 13,30 часот на потегот од улицата „Кирил и Методиј" пред канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот "Кочо Рацин" и улиците "11-ти Октомври", "Даме Груев" како

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје, овие улици ќе бидат затворени

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје, овие улици ќе бидат затворени

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје, овие улици ќе бидат затворени Поради одржување на најавен јавен собир задутре во недела (16.09.) во Скопје, ќе биде воведен посебен сообраќаен режим. Утре (15.09.) од 13,30 часот на потегот од  улицата „Кирил и Методиј“ пред канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе биде

Престојниот викенд посебен сообраќаен режим во Скопје

Престојниот викенд посебен сообраќаен режим во Скопје

Поради одржување на јавен собир во текот на престојниот викенд во Скопје ќе биде воведен посебен сообраќаен режим на улицата „Кирил и Методиј“. Како што информира МВР, во сабота од 13,30 часот на потегот од  улицата „Кирил и Методиј“ пред  канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот „Кочо

Викендов избегнете ја гужвата - овие улици во Скопје затворени

Викендов избегнете ја гужвата - овие улици во Скопје затворени

Поради одржување на најавен јавен собир задутре во недела (16.09.) во Скопје, ќе биде воведен посебен сообраќаен режим. Утре (15.09.) од 13,30 часот на потегот од  улицата “Кирил и Методиј“ пред  канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина  при  што  сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот “Кочо Рацин“ и улиците “11-ти Октомври“, “Даме

Посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје во текот на претстојниот викенд

Посебен режим на сообраќај во центарот на Скопје во текот на претстојниот викенд

Поради одржување на најавен јавен собир задутре во недела (16.09.) во Скопје, ќе биде воведен посебен сообраќаен режим. Утре (15.09.) од 13,30 часот на потегот од улицата “Кирил и Методиј“ пред канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот “Кочо Рацин“ и улиците “11-ти Октомври“, “Даме

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

Поради одржување на јавен собир во текот на претстојниот викенд во Скопје ќе биде воведен посебен сообраќаен режим на улицата „Кирил и Методиј“. Како што информира МВР, во сабота од 13,30 часот на потегот од улицата „Кирил и Методиј“ пред канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот „Кочо

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје, овие улици ќе бидат затворени

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје, овие улици ќе бидат затворени

Поради одржување на најавен јавен собир задутре во недела (16.09.) во Скопје, ќе биде воведен посебен сообраќаен режим . Утре (15.09.) од 13,30 часот на потегот од  улицата „Кирил и Методиј“ пред канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе биде пренасочен по булеварот „Кочо Рацин“ и улиците „11-ти Октомври“, „Даме Груев“

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

Викендов посебен сообраќаен режим во Скопје

Скопје, 14 септември 2018 (МИА) - Поради одржување на јавен собир во текот на претстојниот викенд во Скопје ќе биде воведен посебен сообраќаен режим на улицата „Кирил и Методиј“. Како што информира МВР, во сабота од 13,30 часот на потегот од  улицата „Кирил и Методиј“ пред  канцеларијата на Европска Унија ќе се поставува бина при што сообраќајот ќе