притисни ентер »

ДРАМА ВО СКОПЈЕ: Пред врата му ги истепале неговите мајка, сопруга и брат

ДРАМА ВО СКОПЈЕ: Пред врата му ги истепале неговите мајка, сопруга и брат

Синоќа год во 21:45 часот женско лице  пријавило дека на ул ,,Христо Татарчев,, 17 во  Скопје имало нарушување на јавниот ред и мир со  тепачка помеѓу повеќе лица. Имено околу 21:30 часот лицето А.Б (26) од Скопје физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата улица и кои пред неговата куќа кршеле стаклени шишиња. Според пријавеното во

ДРАМА ВО СКОПЈЕ: Пред врата му ги истепале неговите мајка, сопруга и брат

ДРАМА ВО СКОПЈЕ: Пред врата му ги истепале неговите мајка, сопруга и брат

Синоќа год во 21:45 часот женско лице  пријавило дека на ул ,,Христо Татарчев,, 17 во  Скопје имало нарушување на јавниот ред и мир со  тепачка помеѓу повеќе лица. Имено околу 21:30 часот лицето А.Б (26) од Скопје физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата улица и кои пред неговата куќа кршеле стаклени шишиња. Според пријавеното во

Тепачка помеѓу повеќе лица во Скопје

Тепачка помеѓу повеќе лица во Скопје

Синоќа на ул „Христо Татарчев” 17 во  Скопје имало нарушување на Јавниот ред и мир со тепачка помеѓу повеќе лица во Скопје. Околу 21.30 часот лицето А.Б (26) од Скопје со живеалиште на наведената адреса, физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата улица и кои пред неговата куќа кршеле стаклени шишиња. Во обид да ги спречи во нарушувањето

МАСОВНА ТЕПАЧКА во Кисела Вода за време на полициски час

МАСОВНА ТЕПАЧКА во Кисела Вода за време на полициски час

Вчеравечер во 21: 45 часот женско лице во полиција пријавило дека на ул. „Христо Татарчев“ 17 во Скопје имало нарушување на јавниот ред и мир со тепачка помеѓу повеќе лица. Како што сопшти денеска МВР, околу 21: 30 часот А.Б (26) од Скопје со живеалиште на наведената адреса, физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата улица и кои пред

МАСОВНА ТЕПАЧКА во Кисела Вода за време на полициски час

МАСОВНА ТЕПАЧКА во Кисела Вода за време на полициски час

Вчеравечер во 21: 45 часот женско лице во полиција пријавило дека на ул. „Христо Татарчев“ 17 во Скопје имало нарушување на јавниот ред и мир со тепачка помеѓу повеќе лица. Како што сопшти денеска МВР, околу 21: 30 часот А.Б (26) од Скопје со живеалиште на наведената адреса, физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата улица и кои пред

Драма во Скопје: Му кршеле шишиња пред неговата врата, па ги истепале неговите мајка, сопруга и брат

Драма во Скопје: Му кршеле шишиња пред неговата врата, па ги истепале неговите мајка, сопруга и брат

Драма во Скопје: Му кршеле шишиња пред неговата врата, па ги истепале неговите мајка, сопруга и брат Синоќа год во 21:45 часот женско лице  пријавило дека на ул ,,Христо Татарчев,, 17 во  Скопје имало нарушување на јавниот ред и мир со  тепачка помеѓу повеќе лица. Имено околу 21:30 часот лицето А.Б (26) од Скопје физички бил нападнат од две машки лица

Тепачка меѓу соседи во Кисела Вода

Тепачка меѓу соседи во Кисела Вода

Инцидентот се случил на улицата „Христо Татарчев“. Вчеравечер во 21.45 часот женско лице во полиција пријавило дека на улицата „Христо Татарчев“ 17 во Скопје имало нарушување на јавниот ред и мир со тепачка помеѓу повеќе лица. Како што сопшти денеска МВР, околу 21.30 часот А.Б (26) од Скопје физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата

За време на полициски час две лица прво кршеле флаши пред куќа на сосед а потоа и физички ги нападнале

За време на полициски час две лица прво кршеле флаши пред куќа на сосед а потоа и физички ги нападнале

На 24.05.2020 год во 21.45 часот женско лице пријавило дека на ул ,,Христо Татарчев,, 17 во Скопје имало нарушување на Јавниот ред и мир со тепачка помеѓу повеќе лица. Имено околу 21.30 часот лицето А.Б (26) од Скопје со живеалиште на наведената адреса физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата улица и кои пред неговата куќа кршеле

Пред врата му ги истепале неговите мајка, сопруга и брат

Пред врата му ги истепале неговите мајка, сопруга и брат

Синоќа год во 21:45 часот женско лице  пријавило дека на ул ,,Христо Татарчев,, 17 во  Скопје имало нарушување на јавниот ред и мир со  тепачка помеѓу повеќе лица. Имено околу 21:30 часот лицето А.Б (26) од Скопје физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата улица и кои пред неговата куќа кршеле стаклени шишиња. Според пријавеното во

Драма во Скопје: Кршеле шишиња пред неговата врата, излегол да ги спречи па настанала масовна тепачка

Драма во Скопје: Кршеле шишиња пред неговата врата, излегол да ги спречи па настанала масовна тепачка

Синоќа год во 21.45 часот женско лице  пријавило дека на ул ,,Христо Татарчев,, 17 во  Скопје имало нарушување на Јавниот ред и мир со  тепачка помеѓу повеќе лица. Имено околу 21.30 часот лицето А.Б (26) од Скопје физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата улица и кои пред неговата куќа кршеле стаклени шишиња. Според пријавеното во

Соседска тепачка во Кисела Вода за време на полициски час

Соседска тепачка во Кисела Вода за време на полициски час

На 24.05.2020 год во 21.45 часот женско лице пријавило дека на ул. „,Христо Татарчев“ во Кисела Вода  соседи го нарушиле јавниот ред и мир за време на полициски час. Соседите имале физичка пресметка соопшти МВР. – Околу 21.30 часот лицето А.Б. (26) од Скопје со живеалиште на наведената адреса физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата

Тепачка меѓу соседи во Кисела Вода за време на полициски час

Тепачка меѓу соседи во Кисела Вода за време на полициски час

Околу 21.30 часот лицето А.Б (26) од Скопје физички бил нападнат од две машки лица кои живеат на истата улица и кои пред неговата куќа кршеле стаклени шишиња. Според пријавеното во обид да ги спречи во нарушувањето на Јавниот ред и мир А.Б најпрво физички бил нападнат од едното машко лице, а во негова одбрана дошол и брат му П.Б, по што на улицата