притисни ентер »

Соопштени добитниците на државната награда „22-ри Ноември“

Соопштени добитниците на државната награда „22-ри Ноември“

Соопштени добитниците на државната награда „22-ри Ноември“ Истражувачот, историчар и хуманист Давид Хосафлoк и просветните работници Кимете Агаи и Аднан Агаи се добитници на државната награда 22-ри Ноември која се доделува за остварувања во областа на политичкиот, културниот и општествениот  живот во земјава. Одлуката ја донесе организациски одбор

Соопштени добитниците на државната награда „22 Ноември“

Соопштени добитниците на државната награда „22 Ноември“

Истражувачот, историчар и хуманист Давид Хосафлoк и просветните работници Кимете Агаи и Аднан Агаи се добитници на државната награда 22 Ноември која се доделува за остварувања во областа на политичкиот, културниот и општествениот  живот во земјава. Одлуката ја донесе организациски одбор под претседателство на проф. д-р Гзиме Старова. Тројцата добитници,

Соопштени добитниците на државната награда „22 Ноември“

Соопштени добитниците на државната награда „22 Ноември“

Истражувачот, историчар и хуманист Давид Хосафлoк и просветните работници Кимете Агаи и Аднан Агаи се добитници на државната награда 22 Ноември која се доделува за остварувања во областа на политичкиот, културниот и општествениот живот во земјава. Одлуката ја донесе организациски одбор под претседателство на проф. д-р Гзиме Старова. Тројцата добитници,

Историчар и просветни работници ја добија државната награда „22 Ноември“

Историчар и просветни работници ја добија државната награда „22 Ноември“

Истражувачот, историчар и хуманист Давид Хосафлoк и просветните работници Кимете Агаи и Аднан Агаи се добитници на државната награда 22 Ноември која се доделува за остварувања во областа на политичкиот, културниот и општествениот  живот во земјава. Одлуката ја донесе организациски одбор под претседателство на проф. д-р Гзиме Старова. Тројцата добитници,

Соопштени добитниците на државната награда „22 Ноември“

Соопштени добитниците на државната награда „22 Ноември“

Истражувачот, историчар и хуманист Давид Хосафлoк и просветните работници Кимете Агаи и Аднан Агаи се добитници на државната награда 22 Ноември која се доделува за остварувања во областа на политичкиот, културниот и општествениот живот во земјава. Одлуката ја донесе организациски одбор под претседателство на проф. д-р Гзиме Старова. Тројцата добитници,

Соопштени добитниците на државната награда „22 Ноември”

Соопштени добитниците на државната награда „22 Ноември”

Истражувачот, историчар и хуманист Давид Хосафлoк и просветните работници Кимете Агаи и Аднан Агаи се добитници на државната награда 22 Ноември која се доделува за остварувања во областа на политичкиот, културниот и општествениот  живот во земјава. Одлуката ја донесе организациски одбор под претседателство на проф. д-р Гзиме Старова. Тројцата добитници,