притисни ентер »

Новото Рено Трезор личи како да излегло од некој научнофантастичен филм

Новото Рено Трезор личи како да излегло од некој научнофантастичен филм

Сите автомобили во последно време личат еден со друг, дури и брендовите кои имаа оригиналност во дизајнот како што се BMW и Mercedes, направија автомобили со трендовски дизајн. Затоа пак дизајнерите на Рено го искористија моментот да се качат едно скалило погоре и успеаја во тоа. Би возеле ли ваков автомобил?