притисни ентер »

Вил Смит на црвениот килим со своите наследници, актерот повторно во добри односи со постариот син

Вил Смит на црвениот килим со своите наследници, актерот повторно во добри односи со постариот син

Холивудскиот актер Вил Смит (51) се појави во премиерата на филмот „Bad Boys For Life“ во друштво на синовите Џејден (21) и Треј (27). Популарниот актер не криеше колку е горд и среќен што е во друштво на неговите наследници. Актерот не беше во добри односи со постариот син Треј, па сите беа одушевени што се појавија заедно на премиерата на филмот

Вил Смит на црвениот килим со своите наследници, актерот повторно во добри односи со постариот син

Вил Смит на црвениот килим со своите наследници, актерот повторно во добри односи со постариот син

Холивудскиот актер Вил Смит (51) се појави во премиерата на филмот „Bad Boys For Life“ во друштво на синовите Џејден (21) и Треј (27). Популарниот актер не криеше колку е горд и среќен што е во друштво на неговите наследници. Актерот не беше во добри односи со постариот син Треј, па сите беа одушевени што се појавија заедно на премиерата на филмот

Вил Смит на црвениот килим со своите наследници, актерот повторно во добри односи со постариот син

Вил Смит на црвениот килим со своите наследници, актерот повторно во добри односи со постариот син

Холивудскиот актер Вил Смит (51) се појави во премиерата на филмот „Bad Boys For Life“ во друштво на синовите Џејден (21) и Треј (27). Популарниот актер не криеше колку е горд и среќен што е во друштво на неговите наследници. Актерот не беше во добри односи со постариот син Треј, па сите беа одушевени што се појавија заедно на премиерата на филмот

Вил Смит на црвениот килим со своите наследници, актерот повторно во добри односи со постариот син

Вил Смит на црвениот килим со своите наследници, актерот повторно во добри односи со постариот син

Холивудскиот актер Вил Смит (51) се појави на премиерата на филмот Bad Boys For Life во друштво на синовите Џејден (21) и Треј (27). Популарниот актер не криеше колку е горд и среќен што е во друштво на своите наследници. Актерот не беше во добри односи со постариот син Треј, па сите беа одушевени што се појавија заедно на премиерата на филмот. По

На црвен килим заедно со наследниците: Погледнете колку пораснаа синовите на Вил Смит (фото)

На црвен килим заедно со наследниците: Погледнете колку пораснаа синовите на Вил Смит (фото)

фото:инстаграм Холивудскиот актер Вил Смит (51) со синовите Џејден (21) и Треј (27) се појави на премиерата на „Лоши момчиња за живот“, а популарниот актер не криеше колку е горд и среќен што е во друштво на неговите наследници. Вил и неговите синови не ја тргнаа насмевката од нивните лица, а како што е добро познато со неговиот постар син Треј, актерот